Trening „Umetnost i nauka koučinga“ modul 5 – Od 1. do 3. novembra 2019. godine

Trening „Umetnost i nauka koučinga“ modul 5 – Od 1. do 3. novembra 2019. godine

08/04/2019
  • atmadmin
  • Naslovna, Vesti
  • Коментари су искључени на Trening „Umetnost i nauka koučinga“ modul 5 – Od 1. do 3. novembra 2019. godine
„Umetnost i nauka koučinga“ Modul V – poslednja prilika da obezbedite sebi ACTP sertifikat po povlašćenim uslovima
Ukoliko ste završili trening „Umetnost i nauka koučinga“ (moduli m1-m4) pre 4. aprila 2019. godine i želite da postanete ICF profesionalni kouč, ovo je prilika koju ne bi trebalo da propustite. Zašto?

Organizovacemo samo jednom

Modul 5 organizovaćemo samo jednom

Datumi su od 1. do 3. novembra 2019. godine.

Ovo je najefikasniji put do ACTP sertifikata

Ukoliko završite TASC M5 neće biti potrebno da ponovo investirate vreme i novac u dodatnih 10 mentorskih sesija između ACC i PCC nivoa akreditacije.

Najkonkurentniji program u regionu

Mi smo vaš partner na putu uspeha i zbog toga želimo da vam obezbedimo najkvalitetniji program po najpovoljnijim uslovima.

Kako do ICF sertifikacije?

Kada završite trening „Umetnost i nauka koučinga“ od m1 do m4 imate dovoljan broj trening sati da aplicirate za ICF ACC ili PCC nivo sertifikacije. Ono što vas deli od sertifikata su koučing sati (koučing sesije) i mentorske sesije. Ukoliko završite TASC m5 nije potrebno da dodatno pohađate mentorske sesije. Jednom završen TASC m5 zameniće vam mentorske sesije i u momentu kada budete želeli da se prijavite za PCC nivo akreditacije (neće biti potrebno da dodatno investirate vreme i novac). Detalje možete videti u sledećoj tabeli:

Nivo akreditacijeTrening sati (h)Koučing sati (h)ICF putanjaMentorske sesijeEvaluacija učinkaCKA
 ACC60h100hPutanja 1: ACSTH10 sesijaDaDa
Putanja 2: ACTPTASC m5NeDa
PCC 125h 500h Putanja 1: ACSTH10 sesijaDaDa
Putanja 2: ACTPTASC m5NeDa
MCC200h 2500hJedna opcija 10 sesija DaDa
ACSTH – Odobreni sati posebne koučing obuke – Erickson Trening „Umetnost i nauka koučinga“ moduli m1-m4 ispunjavaju uslove ACSTH.
ACTP Akreditovan koučing program – TASC m5, nakon treninga „Umetnost i nauka koučinga“ ispunjava uslove ACTP.

Kako izgleda struktura TASC m5?

3 trening dana
6 mentorskih sesija
testIspit – radi se u tkz. trijadama. Jedan polaznik radi sesiju sa mentorom, dok drugi polaznik sluša.

Ko će biti Vaš trener?

Carla ima preko 15 godina iskustva u menadžmentu, upravljanju ljudskim resursima i preduzetništvu. Svoju koučing karijeru otpočela je 2007. godine, dok se globalnoj zajednici Erickson koučeva priključuje 2013. godine. Svakodnevno sarađuje sa direktorima, menadžerima i liderima u cilju povećanja njihovih performansi i kvaliteta života. Oblasti njene ekspertize su postavljanje ciljeva, koučing timova, uvođenje inovacija u preduzetništvu, liderstvo i organizacioni razvoj. Zanimljivo je da je završila Fakultet dramskih umetnosti i pozorišne istorije, te da to znanje inkorporira u svoje koučing treninge i sesije. Ona je sertifikovani ICF trener (PCC). Od 2012. do 2013. godine bila je član upravnog odbora za ICF u Italiji. Pored toga, Carla je nosilac sledećih zvanja: Master in Corporate Coaching, Erickson Certified Professional Coach (ECPC), Professional Life Coach i član International Coach Federation.

Od 1. do 3. novembra 2019. godine

„Umetnost i nauka koučinga“ Modul V – poslednja prilika da obezbedite sebi ACTP sertifikat po povlašćenim uslovima

Kontaktirajte nas! Popunite naš formular i ubrzo ćemo Vam poslati sve informacije o treningu, ceni, načinima i pogodnostima za plaćanje, kao i raspored svih modula!