Knjige iz serijala Umetnost i nauka koučinga
19/06/2015

Knjige iz serijala „Umetnost i nauka koučinga“ su zasnovane na istoimenom koučing treningu i ovaj serijal obuhvata 3 knjige čiji je autor Marilyn Atkinson, jedna od najpoznatijih koučing stručnjaka današnjice. Ovaj serijal će vas uvesti u koučing svet na jedinstven način i ponuditi praktične primere i vežbe zasnovane na koučingu usmerenom na rešenja.

[ezcol_1third]

Unutrašnja dinamika koučinga – RASPRODATO

Unutrasnja-dinamika-koucingaUnutrašnja dinamika koučinga, prva od tri knjige iz serijala, istražuje transformišuće razgovore i povezuje čitaoca sa unutrašnjim podsticajima njegovog sistema. Ova knjiga sadrži izuzetno efikasne vežbe koje vam pomažu da proučite vezu mozak-um koja nam omogućava da se povežemo sa nadsvesnim umom. Ona takođe sadrži fino usklađene procese pomoću kojih možete sebi i svojim klijentima da pomognete u otkrivanju jasne distinkcije o prirodi dubokog saznanja.

Cena: 7.49€

[/ezcol_1third] [ezcol_1third]

Koučing – korak po korak

Koucing-Korak-po-korakDruga knjiga serijala, Koučing – korak po korak, vodi vas sistematski kroz etape koučing razgovora nudeći brojne vežbe zahvaljujući kojima možete odmah da ono pročitano stavite u praksu. Primenjujući savete ponuđene u ovoj knjizi, naučićete kako da razvijete tok ovih razgovora na takav način da podstaknete inspiraciju i energičnost kod svog klijenta. Knjiga govori o specifičnim koracima, procesima, pitanjima, tonovima, i pokreće unutrašnji tok razmišljanja i razgovora.

Cena: 7.49€

[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]

Koučing – proces i tok – RASPRODATO

Koucing-Korak-po-korakKoučing – proces i tok je treća knjiga serijala. Knjiga opisuje proces i tok koučing razgovora. Ova knjiga pomaže čitaocima da na praktičan način shvate sedam vrsta mentalnih stanja u procesu učenja: zadovoljstvo, zapažanje, prave vrednosti, logička progresija, kreativnost, duboko razumevanje i zahvalnost. Ona izlaže moć sredstava i procesa učenja koji podržavaju ljude da izgrade nov smisao, procene suštinske vrednosti, razjasne svoje izbore i razviju viziju sopstvene budućnosti.

Cena: 8.99€

[/ezcol_1third_end]


 

Poručite svoj primerak preko PayPal-a

Samo za nerezidente Republike Srbije

*u cenu knjiga nije uključena poštarina u iznosu od €11,50

 

 

ili putem telefona 011 4123 470 ili e-mail adrese office@erickson.rs

*Knjige šaljemo kurirskom službom Daily Express na teritoriji Republike Srbije po evidenciji uplate, što znači da bi Vam knjige bile isporučene drugog dana nakon uplate. Cena Daily Express usluge za dostavljanje iznosi 280,00 RSD, i plaća se kuriru pri isporuci