Roditelj kao kouč sa Marilyn Atkinson

Roditelj kao kouč sa Marilyn Atkinson

16/07/2019
  • atmadmin
  • Homepage, Naslovna, Vesti
  • Коментари су искључени на Roditelj kao kouč sa Marilyn Atkinson

Ukoliko ste roditelj, čestitamo! Imate istovremeno najlepši i najizazovniji posao na svetu. Radite 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Nemate odmor. Nemate beneficije. Nemate platu. Ali ipak, ne biste menjali svoju ulogu mame ili tate ni za šta.


Za roditeljstvo vas niko u potpunosti ne može spremiti. Za to ne postoji škola. Ali ono što možemo i želimo, je da vas podržimo na tom putu. Pozivamo vas da postanete Roditelj kao kouč!

O treningu „Roditelj kao kouč“

Trening „Roditelj kao kouč“ je ekskluzivni inovantivni program Erickson Coaching International-a iz Kanade. Nastao je kao rezultat analize izazova sa kojima se suočava savremeni roditelj u 21. veku, kao i želje da se na te izazove uspešno odgovori. Danas je nikada teže biti uspešan u poslu i istovremeno se posvetiti svom detetu i njegovom ličnom razvoju na pravi način.

Program „Roditelj kao kouč“ pruža jednostavne, ali moćne tehnike čije korišćenje će pomoći učesnicima da izgrade jak odnos, pun ljubavi i poštovanja sa svojim detetom.

Trening se održava na engleskom jeziku.
Roditelj kao kouc
Roditelj kao kouc

Šta je cilj treninga?

Kao učesnik treninga imaćete priliku da razvijete i dodatno unapredite svoje komunikacione i socijalno-emocionalne veštine, kao i da se uspešno suočite sa izazovima koje nosi turbulentan digitalni svet.

Otkrićete ključne aspekte razvoja mozga svog deteta i dobićete jasne indikacije kako da stečeno znanje sa treninga primenite u praksi. Znaćete na koji način dete uči i kako da ga kao roditelj podržite u njegovom razvoju.

Zašto je vama ovaj trening važan?

Dugogodišnje znanje i iskustvo utkali smo u trening koji je prilagođen svakom roditelju na planeti. Danas imate jedinstvenu priliku da ga pohađate u Srbiji! Kao učesnik treninga imaćete priliku da naučite kako da:

i1
Svoj pristup potpuno prilagodite svakom detetu i podržite ga u njegovom razvoju
i2
Ovladate veštinama aktivnog slušanja i postavljanja pravih pitanja, što će vam pomoći da lakše razumete potrebe svog deteta, te smanjite tenziju i konflikte
i3
Svoje dete podržite u razvoju od emocionalno orijentisane osobe, do odrasle osobe okrenute prilikama, koja zavređuje poverenje i ljubav
i4
Zajedno sa svojim detetom kreirate kratkoročne planove orijentisane na rast i razvoj deteta
ie5
Ostanete smireni, orijentisani na rešenje i pozitivno razmišljate, čak i kada se nalazite u teškim (konfliktnim) situacijama sa svojim detetom
i2
Kroz iskrene razgovore podržite svoje dete prilikom suočavanja sa izazovima i pomognete mu da svoj fokus pomeri sa problema ka rešenju
i3
Iskoristite storytelling tehnike, koje će vam pomoći da podstaknete razvoj mašte i kognitivnih sposobnosti kod svog deteta
i4
Radite na svom ličnom razvoju, kako bi dodatno razvili svoje veštine i postali snažan uzor i lider u očima svog deteta
Trening „Roditelj kao kouč“ akreditovan je od strane ICF-a i nosi 21 CCEU, te može koučevima pomoći u obnovi ICF akreditacije.

Više o strukturi
treninga „Roditelj kao kouč“

Trening traje 3 dana. Osmišljen je tako da roditeljima kroz primere iz prakse objasni osnovne principe efektivnog roditeljstva zasnovane na neurologiji, razvoju dečije kreativnosti i istraživanjima koja su sprovedena u vezi kvalitetnog porodičnog života.

Imaćete priliku da usvojena teorijska znanja primenite odmah na treningu. Vežbaćete kako da različite koučing tehnike i komunikacione stilove primenite u razgovoru sa svojim detetom i pomognete mu da reši probleme i izazove.

x

Iskoristite neverovatan popust na rane prijave do 30. septembra!