Roditelj kao kouč sa Marilyn Atkinson

Roditelj kao kouč sa Marilyn Atkinson

16/07/2019
  • atmadmin
  • Homepage, Vesti
  • Коментари су искључени на Roditelj kao kouč sa Marilyn Atkinson

Ukoliko ste roditelj, čestitamo! Imate istovremeno najlepši i najizazovniji posao na svetu. Radite 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Nemate odmor. Nemate beneficije. Nemate platu. Ali ipak, ne biste menjali svoju ulogu mame ili tate ni za šta.


Za roditeljstvo vas niko u potpunosti ne može spremiti. Za to ne postoji škola. Ali ono što možemo i želimo, je da vas podržimo na tom putu. Pozivamo vas da postanete Roditelj kao kouč!

O treningu „Roditelj kao kouč“

Trening „Roditelj kao kouč“ je ekskluzivni inovantivni program Erickson Coaching International-a iz Kanade. Nastao je kao rezultat analize izazova sa kojima se suočava savremeni roditelj u 21. veku, kao i želje da se na te izazove uspešno odgovori. Danas je nikada teže biti uspešan u poslu i istovremeno se posvetiti svom detetu i njegovom ličnom razvoju na pravi način.

Program „Roditelj kao kouč“ pruža jednostavne, ali moćne tehnike čije korišćenje će pomoći učesnicima da izgrade jak odnos, pun ljubavi i poštovanja sa svojim detetom.

Trening se održava na engleskom jeziku.
Roditelj kao kouc

O treneru

Marilyn Atkinson Ph.D je osnivač Erickson Coaching International-a i začetnik Erickson koučing modela orijentisanog na rešenje. Ubraja se u najeminentnije koučeve današnjice, poznate širom sveta.
Pratila je rad Miltona Ericksona godinama, te je po njegovom imenu globalna kompanija Erickson Coaching International dobila naziv. Imala je privilegiju da radi direktno sa Fritz Perlsom, kreatorom Gestalt psihologije. Poslednjih 10 godina razvija visoko efektivne i specijalizovane koučing treninge (ICF ACTP “Umetnost i nauka koučinga”), koji se održavaju svake godine u više od 85 zemalja sveta. Autor je ili koautor 7 knjiga, uključujući trilogiju knjiga “Umetnost i nauka koučinga”.

Roditelj kao kouc

Šta je cilj treninga?

Kao učesnik treninga imaćete priliku da razvijete i dodatno unapredite svoje komunikacione i socijalno-emocionalne veštine, kao i da se uspešno suočite sa izazovima koje nosi turbulentan digitalni svet.

Otkrićete ključne aspekte razvoja mozga svog deteta i dobićete jasne indikacije kako da stečeno znanje sa treninga primenite u praksi. Znaćete na koji način dete uči i kako da ga kao roditelj podržite u njegovom razvoju.

Zašto je vama ovaj trening važan?

Dugogodišnje znanje i iskustvo utkali smo u trening koji je prilagođen svakom roditelju na planeti. Danas imate jedinstvenu priliku da ga pohađate u Srbiji! Kao učesnik treninga imaćete priliku da naučite kako da:

i1
Svoj pristup potpuno prilagodite svakom detetu i podržite ga u njegovom razvoju
i2
Ovladate veštinama aktivnog slušanja i postavljanja pravih pitanja, što će vam pomoći da lakše razumete potrebe svog deteta, te smanjite tenziju i konflikte
i3
Svoje dete podržite u razvoju od emocionalno orijentisane osobe, do odrasle osobe okrenute prilikama, koja zavređuje poverenje i ljubav
i4
Zajedno sa svojim detetom kreirate kratkoročne planove orijentisane na rast i razvoj deteta
ie5
Ostanete smireni, orijentisani na rešenje i pozitivno razmišljate, čak i kada se nalazite u teškim (konfliktnim) situacijama sa svojim detetom
i2
Kroz iskrene razgovore podržite svoje dete prilikom suočavanja sa izazovima i pomognete mu da svoj fokus pomeri sa problema ka rešenju
i3
Iskoristite storytelling tehnike, koje će vam pomoći da podstaknete razvoj mašte i kognitivnih sposobnosti kod svog deteta
i4
Radite na svom ličnom razvoju, kako bi dodatno razvili svoje veštine i postali snažan uzor i lider u očima svog deteta
icffTrening „Roditelj kao kouč“ akreditovan je od strane ICF-a i nosi 21 CCEU, te može koučevima pomoći u obnovi ICF akreditacije.

Više o strukturi
treninga „Roditelj kao kouč“

Trening traje 3 dana. Osmišljen je tako da roditeljima kroz primere iz prakse objasni osnovne principe efektivnog roditeljstva zasnovane na neurologiji, razvoju dečije kreativnosti i istraživanjima koja su sprovedena u vezi kvalitetnog porodičnog života.

Imaćete priliku da usvojena teorijska znanja primenite odmah na treningu. Vežbaćete kako da različite koučing tehnike i komunikacione stilove primenite u razgovoru sa svojim detetom i pomognete mu da reši probleme i izazove.

x

Iskoristite popust na rane prijave do 31. januara!

Parent as a Coach with Marilyn Atkinson – Erickson Coaching Serbia

Erickson Coaching Serbia