Rad na sebi: Ključ za lični razvoj i uspeh u životu

Rad na sebi: Ključ za lični razvoj i uspeh u životu

25/05/2023
  • atmadmin
  • Blog
  • Коментари су искључени на Rad na sebi: Ključ za lični razvoj i uspeh u životu

Ulaganje u lični razvoj kao put ka ostvarenju ciljeva

Rad na sebi je ključni element ličnog razvoja i postizanja uspeha u životu. Kako bismo postigli ciljeve i ostvarili svoj pun potencijal, važno je da ulažemo vreme i energiju u razvijanje soft-skill veština i sposobnosti. Iz tog razloga  želimo da vam predstavimo jedinstvenu priliku za lični razvoj kroz trening Umetnost i nauka koučinga”(TASC).

Ova renomirana edukacija namenjena je svima koji želi da primene koučing veštine u poslovnom okruženju kako bi postali bolji lideri, unapredili timski rad, postigli svoje profesionalne ciljeve i tako poboljšali rad na sebi. Ovaj trening je fokusiran na osnovnu strukturu koučing sesije i principe koučinga usmerenog na rešenje.

The Art and Science of Coaching (TASC) – Intenzivan trening za razvoj liderstva

Trening „Umetnost i nauka koučinga“ vam omogućava da steknete dublje razumevanje koučinga i njegovu primenu u poslovnom okruženju. Kroz interaktivne sesije, vežbe i simulacije, naučićete kako da postavljate efikasna pitanja, aktivno slušate, postavljate ciljeve i podstičete ljude da se okrenu od problema ka široj slici.

Ove veštine će vam pomoći da izgradite produktivne odnose sa saradnicima, motivišete tim i ostvarite izvanredne rezultate.

Praktična primena koučinga za unapređenje karijere

TASC – The Art and Science of Coaching trening vam  alate i tehnike koje možete primeniti odmah u svom profesionalnom okruženju. Bilo da ste menadžer koji želi da unapredi timski rad, preduzetnik koji želi da razvije svoje liderske veštine i stručnjak koji želi da pomogne klijentima da postignu ciljeve, ova edukacija će vam pružiti potrebne veštine i znanja.

Rad na sebi uz interaktivne sesije i podršku iskusnih trenera

Trening je koncipiran tako da se fokusira na praktičnu primenu koučing tehnika i alata. To zapravo znači da ćete već tokom prvog dana prvog modula treninga “Umetnost i nauka koučinga” biti u prilici da uradite svoje prve sesije.

Poseban benefit treninga je i vaša lična transformacija. Naime, kada radite koučing sesije sa svojim kolegama iz grupe vi ste 50% vremena u ulozi kouča, ali ste 50% u ulozi klijenta. To znači da ćete tokom edukacije imati priliku da radite na sebi tako što ćete se susresti sa stvarnim situacijama i izazovima sa kojima se susrećete u svakodnevnom radu.

Sva 4 trenera na ovoj edukaciji su vrsni profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom i nosioci su ICF sertifikata. To znači da se ubrajaju u najbolje koučeve u svetu.

Poseban popust na trening – Unapredite svoju karijeru i ostvarite ciljeve uz popust od 20%

Istakli smo samo neke od benefita treninga „Umetnost i nauka koučinga“. Polaznici bi rekli da je ovo edukacija nakon koje više nikada nećete biti isti. Mogli bismo još mnogo da govorimo o prednostima treninga, ali to bi bilo kao kada bismo rečima pokušali da objasnimo kakav je osećaj kada zakoračite u more posle napornog puta.

Ipak vas pozivamo da nam se pridružite 21. septembra na edukaciji i iskusite sami zašto su profesionalni koučevi zajednica koja menja svet svakim razgovorom. Iskoristite poseban popust od 20% do kraja maja i ostvarite značajnu uštedu.

Ne čekajte, prijavite se već danas. Broj mesta je ograničen.

Vidimo se na treningu!