Rad na sebi je ključ za lični razvoj i uspeh u životu

Rad na sebi je ključ za lični razvoj i uspeh u životu

25/05/2023
  • atmadmin
  • Blog
  • Коментари су искључени на Rad na sebi je ključ za lični razvoj i uspeh u životu

Rad na sebi je ključni element ličnog razvoja i postizanja uspeha u životu. Kako bismo postigli ciljeve i ostvarili svoj pun potencijal, važno je da ulažemo vreme i energiju u razvijanje soft-skill veština i sposobnosti. Iz tog razloga  želimo da vam predstavimo jedinstvenu priliku za lični razvoj kroz trening Umetnost i nauka koučinga”(TASC).

Ova renomirana edukacija namenjena je svima koji želi da primene koučing veštine u poslovnom okruženju kako bi postali bolji lideri, unapredili timski rad, postigli svoje profesionalne ciljeve i tako poboljšali rad na sebi. Ovaj trening je fokusiran na osnovnu strukturu koučing sesije i principe koučinga usmerenog na rešenje.

The Art and Science of Coaching (TASC) – Intenzivan trening za razvoj liderstva

Trening „Umetnost i nauka koučinga“ vam omogućava da steknete dublje razumevanje koučinga i njegovu primenu u poslovnom okruženju. Kroz interaktivne sesije, vežbe i simulacije, naučićete kako da postavljate efikasna pitanja, aktivno slušate, postavljate ciljeve i podstičete ljude da se okrenu od problema ka široj slici.

Ove veštine će vam pomoći da izgradite produktivne odnose sa saradnicima, motivišete tim i ostvarite izvanredne rezultate. A sve zajedno će poboljšati vaš rad na sebi.

Možda vas zanima i naš tekst: mentor kao vođa.

Praktična primena koučinga za unapređenje karijere

TASC – The Art and Science of Coaching trening vam  alate i tehnike koje možete primeniti odmah u svom profesionalnom okruženju. Bilo da ste menadžer koji želi da unapredi timski rad, preduzetnik koji želi da razvije svoje liderske veštine i stručnjak koji želi da pomogne klijentima da postignu ciljeve, ova edukacija će vam pružiti potrebne veštine i znanja.

Rad na sebi uz interaktivne sesije i podršku iskusnih trenera

Trening je koncipiran tako da se fokusira na praktičnu primenu koučing tehnika i alata. To zapravo znači da ćete već tokom prvog dana prvog modula treninga “Umetnost i nauka koučinga” biti u prilici da uradite svoje prve sesije.

Poseban benefit treninga je i vaša lična transformacija. Naime, kada radite koučing sesije sa svojim kolegama iz grupe vi ste 50% vremena u ulozi kouča, ali ste 50% u ulozi klijenta. To znači da ćete tokom edukacije imati priliku da radite na sebi tako što ćete se susresti sa stvarnim situacijama i izazovima sa kojima se susrećete u svakodnevnom radu.

Sva 4 trenera na ovoj edukaciji su vrsni profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom i nosioci su ICF sertifikata. To znači da se ubrajaju u najbolje koučeve u svetu.

Poseban popust na trening – Unapredite svoju karijeru i ostvarite ciljeve uz popust od 20%

Istakli smo samo neke od benefita treninga „Umetnost i nauka koučinga“. Polaznici bi rekli da je ovo edukacija nakon koje više nikada nećete biti isti, poboljšaće njihov rad na sebi. Mogli bismo još mnogo da govorimo o prednostima treninga, ali to bi bilo kao kada bismo rečima pokušali da objasnimo kakav je osećaj kada zakoračite u more posle napornog puta.

Ipak vas pozivamo da nam se pridružite 21. septembra na edukaciji. Iskusite sami zašto su profesionalni koučevi zajednica koja menja svet svakim razgovorom. Iskoristite poseban popust od 20% do kraja maja i ostvarite značajnu uštedu.

Ne čekajte, prijavite se već danas. Broj mesta je ograničen.

Vidimo se na treningu!