Prvi Coaching week u organizaciji ICF Chapter-a Srbija!

Prvi Coaching week u organizaciji ICF Chapter-a Srbija!

03/09/2019
  • atmadmin
  • Vesti
  • Коментари су искључени на Prvi Coaching week u organizaciji ICF Chapter-a Srbija!

Od 16. do 22. septembra 2019. godine, u Beogradu

Ukoliko ste ICF kouč ili težite da dostignete standard izvrsnosti u koučing oblasti, ovo je događaj koji zaista ne smete propustiti!

Činjenica da će se u toku 7 dana odigrati čak 15 aktivnosti, te da će na ovom događaju učestvovati stručnjaci iz 8 zemalja sveta, dovoljan je razlog da se nađete među 150 učesnika koji će imati priliku da prisustvuju ovom događaju. Ponosni smo što je Erickson Coaching Srbija dobio priliku da učestvuje na ovom događaju kao jedna od najeminentnijih koučing škola u regionu i svetu.

Više o događaju

ICF Serbia Coaching Week je prestižni i prvi događaj ovakve vrste u Srbiji i regionu, orijentisan ka promociji koučing kulture u svetu biznisa. Detaljan opis događaja možete pronaći OVDE.

Raspored aktivnosti po danima u periodu od 16. do 22. septembra možete pronaći OVDE

Centralni događaj – ICF konferencija , održaće se 18. septembra u periodu od 10h do 17h u hotelu Envoy. Detaljnu agendu događaja možete pronaći OVDE.

 

Radionica „Timski koučing“ – Marija Branovački (ICF – ACC kouč)

20. septembar od 18h, Atria Group

Ukoliko radite u HR-u ili vodite svoj tim, ovo je radionica koju jednostavno ne smete propustiti. Takođe, ovaj događaj u okviru Coaching Week-a veoma je značajan za sve članove ICF Chaptera jer nosi 2,5 CCEU i 0,5 RD. Radionicu će držati ICF-ACC profesionalni kouč , Marija Branovački. Prijave možete slati na mail: marija.branovacki@atriagroup.org. Broj mesta je ograničen, te vas pozivamo da svoje rezervišete na vreme!

 

*VAŽNA NAPOMENA: Sve aktivnosti u okviru događaja su besplatne, ali je neophodno da se za njih prethodno prijavite. Gotovo sva mesta za ovaj događaj su popunjena, te ukoliko želite da se prijavite javite se što pre koordinatoru događaja, Jeleni Petrov na e-mail jelena.petrov@icfserbia.org.

Vidimo se!