Promotivna radionica „Sales Mindset Coaching: nove mogućnosti“

Promotivna radionica „Sales Mindset Coaching: nove mogućnosti“

06/03/2023
  • atmadmin
  • Uncategorized
  • Коментари су искључени на Promotivna radionica „Sales Mindset Coaching: nove mogućnosti“

Značajne transformacije koje nam je donela digitalna ekomija i novi poslovni modeli postavili su veća očekivanja i nove izazove za lidere u prodaji. Kako ostvariti značajne prodajne rezultate i istovremeno razviti sales mindset prodajnih timova? – postalo je najvažnije pitanje za svakog lidera u prodaju.

Sales mindset prestavlja koncept koji je mnogo širi i značajniji od dostizanja prodajnih rezultata. Naime, ovakva filozofija podrazumeva da lider prodajnog tima motiviše i osnažuje svakog člana pojedinačno. Rezultat takvog pristupa jeste da se prodaja dešava prirodno, zato što prodavac prodaje iz sebe, odnosno vođen vrednošću koji određeni proizvod ili usluga za njega predstavlja. To značajno utiče na reputaciju prodavaca, veće prodajne rezultate, ali i veće zadovoljstvo svakog člana tima.

 

Kako usvojiti sales mindset, koja je uloga koučinga u tome i koje su to kompetencije koje maestralne prodavce razlikuju od onih koji to nisu, samo su neke od tema koje ćemo pokriti na Sales Mindset Coaching radionici zakazanoj za 30. maj od 18h.

Kome je ova radionica namenjena?

Liderima prodajnih timova, liderima u razvojnom sektoru, HR menadžerima, HR poslovnim partnerima, stručnjacima za trening i razvoj itd.


O čemu ćemo govoriti na radionici?

01

Najnoviji poslovni trendovi

  • prodaja zasnovana na ključnoj vrednosti
  • od herojskog pristupa ka osnaživanju prodajnog tima
  • sales-performance coaching vs sales mindset coaching

02

Tri faze razvoja prodajnog tima (taktičko, strateško i majstorstvo) i različiti koučing alati koji podržavaju svaku od ove tri faze

03

Osnovnom modelu ponašanja uspešnih lidera i prodajnih timova (prilikama za rast i ograničenjima)

04

Praktičnom iskustvu (Kako započeti koučing razgovor?)

Na radionici ćemo podeliti sa učesnicima dosta primera iz prakse, kao i rezultate koje je ovakav pristup doneo kompanijama u savremenom poslovnom okruženju.

 

Kad?

30. maj

 

Gde?

Ljubiše Jovanovića 7, Beograd

 

Vreme

18.00 – 20.30h

Zvanični jezik radionice je engleski.

Ko će biti vaš trener?

20 02 05 6462bbff1a831e2d5dc21d6c27bee0d99ce6bd1e783ec300989677ac43e4cc97 1c6db28f405bc1

Radionicu vodi Tatiana Skovoronskaia, ICF PCC, ICF Mentor Coach, BetterUp business – coach. Tatiana ima više od 1000 sati iskustva u poslovnom koučingu, radu sa ljudima u postizanju ličnih i profesionalnih ciljeva. Takođe, više od 18 godina radi kao poslovni trener, vodi različite programe na temu razvijanja mekih veština kod lidera, menadžmenta, pregovaranja, prodaje, javnog govora i upravljanja vremenom. Sarađivala je sa liderima i timovima mnogih međunarodnih kompanija, među kojima su: Citibank, Google, Schlumberger, Visa, Mars, AppDynamics, GRAD, Novartis, AppsFlyer, Go To i Mattel.