Vi ste HR stručnjak, menadžer ili lider? Želite da podstaknete svoj tim na postizanje vanserijskih rezultata? Vaš cilj je da unapredite svoje veštine i napravite značajan pomak u karijeri? Ukoliko je vaš odgovor na bilo koje od ova 3 pitanja „DA!“ ovaj trening je pravi izbor za vas!

Naredni trening
Obezbedite sebi međunarodno priznat sertifikat.
30. septembar 2021.
Beograd + livestream
Više informacija o treningu i prijavi na:
+ 381 (0)11 4123 410
office@erickson.rs

Po završetku treninga „Umetnost i nauka koučinga“ (moduli od I do IV) imaćete mogućnost da se sertifikujete kao Erickson Solution-Focused Coach – ESFC. Mastery Coaching Program, koji možete završiti kao dodatak ovog treninga, jedini je program u regionu koji nosi ACTP standard i otvara vam vrata ka ICF-ACC ili PCC sertifikatu.

Brojevi sve govore!

Koučing dovodi do povećanja produktivnosti zaposlenih do 70%, bolje organizacije rada do 60% i veće timske efikasnosti do 51%.

Jedini ACTP program u regionu i nosi ICF zlatni standard

Čak 84% posto klijenata i organizacija zahteva ICF sertifikat kao garanciju kvaliteta kada želi da angažuje kouča.

Neki ljudi samo prate standarde. Drugi postaju benčmark!

Koučing je alat šampiona. Pripada isključivo onima koji su spremni da svakim razgovorom menjaju svet. Da li ste spremni?

Trening „Umetnost i nauka koučinga“ (TASC) ove godine usavršen je do nivoa izvrsnosti. Smatramo da je naša odgovornost da vam ponudimo najsavremeniji program profesionalnog koučinga, koji je kreiran po najvišim standardima koje propisuje ICF (International Coach Federation), najveća regionalna koučing instituacija.

Šta su inovacije?

Ne samo da je program unapređen inkorporiranjem ICF kompetencija u module I-IV, već vodimo računa da je vaša investicija zaista opravdana. ACTP je vaš najbolji put do ICF akreditacije i značajno štedi vaše vreme i novac.

Sadržaj treninga

Tokom 16 dana bićete u prilici da dostignete majstorski nivo koučinga. Trening se sastoji iz 4 modula, a svaki od njih posvećen je jednoj od 4 faze koučing projekta: Inspiraciji, Implementaciji, Integraciji vrednosti i Završetku projekta. Svaki od 4 modula traje 4 dana. Po završetku treninga, svi polaznici imaju mogućnost da se sertifikuju kao Erickson Solution-Focused Coach – ESFC. Ovaj sertifikat nosi zlatni ICF ACSTH koučing standard i predstavlja polaznu tačku za sticanje zvanja ICF profesionalni kouč.

Modul I – Inspiracija

Da li ste ikada poželeli da inspirišete svog sagovornika? Da ga podstaknete na razmišljanje? Na kreiranje jasne vizije i akcionih koraka za ostvarenje ciljeva? Šta bi bilo kada bismo svoje misli usmerili ka rešenju problema, a ne ka problemu? Prvi modul obrađuje osnovnu strukturu koučing sesije kao i principe koučinga usmerenog na rešenje. Ovaj modul možete završiti i kao samostalan trening (posebno značajno za ljude koji se nalaze na rukovodećim pozicijama u kompaniji).

Modul II – Implementacija

Čak i kada postoji jasan cilj koji želimo da ostvarimo, često se dešava da njegova realizacija izostane. Zašto? Želja i motivacija da nešto postignemo nisu dovoljne. Drugi modul treninga fokusiran je na implementaciju i razvoj koučing veština. Naučićete kako da podstaknete svoje klijente na definisanje prioriteta, stavljanje tih prioriteta u jasne vremenske okvire uz orijentaciju na raspoložive resurse i veštine klijenta. Ovaj modul će vam omogućiti da pomognete klijentu da nađe svoje odgovore na pitanje “Kako da postignem željeni cilj?”.

Modul III – Integracija vrednosti

Koliko puta ste bili svedok da u nekom timu i pored proverenog plana akcije i „kako da“ ekspertize projekat počne da stagnira i na kraju rezultat bude manji od projektovanog? Trener na trećem modulu će vas naučiti kako da u svojim koučing sesijama primenite metode za podizanje svesti klijenta o suštinskim vredostima. Naučićete kako da asistirate klijentu u povezivanju sopstvenih vrednosti sa ciljevima na čijoj realizaciji radi.

Modul IV – Završetak i zadovoljstvo (Koučing majstorstvo na PCC nivou)

Četvrti modul usmeren je na kreiranje sopstvenih strategija uspeha. Naučićete kako da prepoznate šta vašeg klijenta uvodi u stres, a šta ga motiviše i na koji način da ga podstaknete da bude potpuno odgovoran za realizaciju svojih ciljeva. Upoznaćete se sa ICF kompetencijama i naučićete kako da klijentu date konstruktivan feedback. Ovaj modul možete posmatrati kao kraj ovog, ali i početak novog putovanja, ukoliko odlučite da se sertifikujete kao ICF kouč.

Benefiti treninga


Internacionalna ekspertiza
100 vrhunskih internacionalnih trenera

Zlatni ICF (ACTP) koučing standard
Nakon završetka Mastery Coaching Programa možete se sertifikovati kao ICF kouč.

Erickson HUB
Dostupnost materijala kroz blended learning pristup

Povraćaj investicije
u prvi modul treninga nakon najviše 10 sesija

Priprema za uvođenje koučing kulture
u vašu organizaciju

Kontinuirano učenje
Moguće je obnoviti trening, po povlašćenim uslovima

 

Trening sertifikati

Erickson Solution-Focused Coach Certificate

Program Erickson Coaching International-a “Umetnost i nauka koučinga” (“The Art & Science of Coaching”) je akreditovan od strane ICF-a (International Coach Federation) i jedan je od vodećih i najrasprostranjenijih koučing (coaching) trening programa na svetu. Nakon ispunjenih uslova za dobijanje sertifikata, učesnici dobijaju sertifikat „Erickson Solution-Focused Coach“ koji izdaje Erickson Coaching International iz Vankuvera. Kompanija Atria Group je jedini predstavnik u regionu koji ima pravo da organizuje treninge Erickson Coaching International-a.

Uslovi za dobijanje sertifikata:

– Odslušano 16 dana treninga (4 modula po 4 dana treninga)
– Puno prisustvo na svim modulima
– Položen kviz posle svakog modul
– Kompletirano i prijavljeno minimum 6 koučing trijada
– Urađeno i dostavljeno 3 koučing sesije u audio formatu. Na jednu od 3 koučing sesije potrebno je da mentor da pozitivan feedback

icff

International Coach Federation Credential

The International Coach Federation (ICF) je vodeća globalna organizacija posvećena unapređenju koučing (coaching) profesije kroz postavljanje visokih standarda, obezbeđivanje nezavisne sertifikacije i izgradnju svetske mreže profesionalnih koučeva.

ICF nudi globalno priznat, nezavisan akreditacioni program za koučeve. ICF sertifikati se dodeljuju profesionalnim koučevima koji su ispunili stroge obrazovne i iskustvene zahteve i pokazali temeljno razumevanje koučing kompetencija koje postavljaju standarde u struci. Dostizanje ICF akreditacije pokazuje posvećenost kouča klijentima, integritetu, razumevanju i ovladavanju veštinama koučinga.

ICF nudi sledeće akreditive:

– Associate Certified Coach (ACC)
– Professional Certified Coach (PCC)
– Master Certified Coach (MCC)

Erickson program „Umetnost i nauka koučinga“ je akreditovan od strane ICF-a i nosi oznaku ACSTH , što znači da je usklađen sa ICF standardima i smernicama.

Pošaljite upit za više informacija
Imate pitanja? Kontaktirajte nas:
Brojevi telefona:
+ 381 (0)11 4123 470
+ 381 (0)11 4123 410
Adresa:
Ljubiše Jovanovića 7, Beograd, Srbija
x

Prijavite se za jedini trening u regionu koji nosi zlatni ICF – ACTP standard!

Popunite naš formular i ubrzo ćemo Vam poslati sve informacije o treningu, ceni, načinima i pogodnostima za plaćanje, kao i raspored svih modula!