Novogodišnje pismo od Marilyn Atkinson

Novogodišnje pismo od Marilyn Atkinson

27/12/2016
  • atmadmin
  • Blog
  • Коментари су искључени на Novogodišnje pismo od Marilyn Atkinson
  • ,
Za nekoliko dana ulazimo u novu 2017. godinu. Svi razmišljamo o novim ciljevima i novim avanturama koje želimo da iskusimo u narednoj godini. Marilyn Atkinson je želela da podeli nekoliko svojih misli i razmišjanja pre nego što uđemo u sezonu praznika i novu godinu – 2017.

„Stalno primećujem dobrotu u ljudima koje upoznajem svakodnevno, od taksiste do konobara i prodavačice gde svaka individua želi da da svoj doprinos kako bi ovaj svet funkcionisao harmonično. Kako je Milton Erickson rekao, iza 99,9% naših postupaka krije se dobra namera, jer svaki postupak potiče iz naših najdubljih nivoa ličnosti i podsvesti.

Mislim da je sada pravo vreme da razmislimo o našim vrednostima i principima koji su duboko u nama, a ponekad ih nismo ni svesni. Osetite veliku zahvalnost i pravo saosećanje što ste okruženi ljudima koji su pored vas. Zapamtite: ako je neko u ovom svetu srećan, to smo mi, koučevi:

  • Prvo, naše veštine su visoko cenjene i naš kapacitet da stvarno napravimo razliku u tuđim životima je stvaran.
  • Drugo, nije bitno u kom stepenu razvoja se trenutno nalazi vaš biznis, posao će nastaviti da se razvija ako se jednostavno fokusirate na krajnji cilj i ako pravite hrabre korake. Koučing pušta korene gde god da se pojavi.
  • Treće, kroz program „Umetnost i nauka koučinga“, učite najnapredniji koučing program našeg vremena, što vam daje jake i efektivne alate za svaku situaciju. Iskoristite to na najbolji način u narednoj godini.

Korak po korak, država po država, širi se metodologija koučinga usmerenog ka rešenju. Koučevi, nadam se da razumete šta ovo znači – ovo nam obezbeđuje jaku stabilnost i razvoj našeg društva. Iako se trenutno nalazimo u teškim vremenima, celokupna primena Erickson koučing metodologije od strane 40.000 koučeva koji imaju istu viziju može samo da doprinese pozitivnim promenama kod ljudi.

Zajedno, imamo priliku da promenimo egocentrično razmišljanje u razmišljanje u pravcu vizionarskog, dugoročnog i zajedničkog razvoja. Da timove transformišemo od prosečnih ka maestralnim performansima. Sa koučingom kao našom unutrašnjom snagom, svaki dan imamo priliku da pronađemo istinsku satisfakciju i pravi doprinos. Iskoristite to.

Želim svima vama da ovaj praznični duh i energija koju vam koučing daje preovladavaju u vašim životima. Iskoristite svaku priliku koja vam se pruža da svoje koučing iskustvo ispunite sa vizijom, maestralnošću i radošću.
Tokom praznika, odvojite vreme za porodicu; odvojite vreme za koučovanje drugih i koučovanje vas samih; a posebno odvojite vreme za lično autentično putovanje ka napretku.
Sa poštovanjem,

Marilyn Atkinson, Ph.D.
Founder of Erickson Coaching International