Nova generacija profesionalnih koučeva je stigla – Uspešno završen trening „Umetnost i nauka koučinga“

Nova generacija profesionalnih koučeva je stigla – Uspešno završen trening „Umetnost i nauka koučinga“

03/02/2023
  • atmadmin
  • Blog
  • Коментари су искључени на Nova generacija profesionalnih koučeva je stigla – Uspešno završen trening „Umetnost i nauka koučinga“

“It always seems impossible until it’s done.”
Nelson Mandela

U nedelju 29. januara 2023. godine u prostorijama Atria Group, proslavili smo završetak 4. modula treninga “Umetnost i nauka koučinga” i dočekali 25. generaciju Erickson profesionalnih koučeva.

Fokus poslednjeg modula treninga bilo je kreiranje sopstvenih strategija uspeha kroz konkretne vežbe. Takođe, polaznici su imali priliku da se upoznaju sa alatima koji im mogu pomoći da bolje upoznaju svoje klijente, šta ih motiviše, na koji način ih mogu podstaći da iskoriste svoj puni potencijal, šta ih uvodi u stres i kako se na brz i efikasan način mogu sebe vratiti u OK stanje, kao i načinima davanja konstruktivnog feedback-a tokom koučing sesije.

r1

Trener 4. Modula bila je Elena Antonovksa, profesionalni Erickson kouč i trener, koja je polaznike upoznala sa ICF kompetencijama, uputila ih u to kako mogu doći do ICF akreditacije, ali i posavetovala kako da na najbolji način mogu upotrebiti stečene koučing veštine.

Kako trening zahteva puno rada i truda, poslednji dan treninga obeležili smo malom proslavom za iskorak koji smo zajedno ostvarili!

v1

Čestitamo 25. generaciji profesionalnih koučeva!

Upis za 26. generaciju profesionalnih koučeva je u toku! Uz akreditovani trening

spremni ste da započnete svoju karijeru profesionalnog kouča. Saznajte više o treningu koji se održava 6. aprila OVDE.