Coach&Kauč (live) – Sve što ste želeli da saznate o koučingu, a niste imali koga da pitate

Coach&Kauč (live) – Sve što ste želeli da saznate o koučingu, a niste imali koga da pitate

04/05/2020
  • anaradovanovic
  • Vesti
  • Коментари су искључени на Coach&Kauč (live) – Sve što ste želeli da saznate o koučingu, a niste imali koga da pitate

Do pre samo jednu deceniju, koučing je bio potpuna nepoznanica u našem regionu. Mnogi su ovu metodologiju mešali sa konsaltingom, savetovanjem, te različitim psihoterapijskim pravcima.

I danas se neretko ova metodologija percipira kao univerzalno rešenje za sve probleme.

Ugao gledanja „Odeš kod kouča, on ti kaže šta da radiš i potpuno ti promeni život.“ ne samo da je netačan, već se kosi sa svim onim što koučing zapravo jeste.

 

Za sve vas koji biste želeli da postanete profesionalni koučevi. Za sve vas koji ste u nekom trenutku pomislili da bi vam pomoć kouča dobro došla. Za sve vas koji ste se pitali:

* Kako se kočing razlikuje od drugih metodologija?
* Zašto  je koučing alat za razvoj šampiona?
* Koja je cena koučing sesije?
* Zašto je važno da kouč bude akreditovan?

ili imate neka druga pitanja, pripremili smo jedinstveni događaj – „Coach & Kauč – live“.

U okviru live uključenja na FB stranici Erickson Coaching Serbia, ICF-ACC profesionalni kouč, Marija Branovački. odgovara na sva vaša pitanja.

Live uključenje će se održati u sredu 6.5. od 15h, a sve što je potrebno da uradite je da zapratite FB stranicu Erickson Coaching Serbia, pripremite svoja pitanja i uživate.

Ukoliko postoji određena tema o kojoj biste voleli da razgovaramo, vaše predloge možete nam poslati i mailom: office@erickson.rs

Ko odgovara na Vaša pitanja?

Ona je neko ko vas zaista razume!

Po zanimanju ICF-ACC profesionalni kouč, po srcu timski igrač. Dugogodišnje iskustvo u radu sa ljudima Marija Branovački stekla je na poziciji Menadžera prodaje za Srbiju u globalnoj farmaceutskoj kompaniji Sanofi. Vodila je veliki broj projekata i radionica iz oblasti razvoja ljudi i timova. Biznis koučing je deo njenog svakodnevnog rada, a timski koučing oblast u kojoj se najviše pronalazi. Po formalnom obrazovanju je Doktor medicine – diplomirala na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. U kompaniji Atria Group na poziciji HR Konsultanta i Partnera, Marija vodi projekte razvoja zaposlenih u brojnim kompanijama u Srbiji i regionu , a oblast njene ekspertize je rad sa timovima i koučing sa pojedincima sa fokusom na razvoj potencijala , lični i profesionalni razvoj zaposlenih.

Važna napomena
Datum i vreme: Sreda, 6. maj od 15h
Mesto: Erickson Coaching Serbia FB stranica

 

mars