Iz ugla vlasnika firme – High Performance Team Coaching  Ivana Ružić Kekić

Iz ugla vlasnika firme – High Performance Team Coaching Ivana Ružić Kekić

14/10/2019
  • atmadmin
  • Blog
  • Коментари су искључени на Iz ugla vlasnika firme – High Performance Team Coaching Ivana Ružić Kekić
Moje ime je Ivana Ružić Kekić. Ja sam vlasnik privatne firme i neko ko u svojoj biografiji ima puno iskustva rada u velikim korporacijama. Jedna sam od pionira, tačnije, prva generacija Ericksonovih koučeva u Srbiji.

Zašto sam izabrala baš „HPTC“ , a ne neki drugi trening?

Svaki trening je sam po sebi vrlo specifičan i koristan. Ovaj trening je nešto potpuno drugačije od svega onoga što sam do sada doživela. Zašto? Zato što mi je dao jednu od najvećih vrednosti, da kao neko ko vodi danas više od 60 ljudi u svom timu, zaista shvatim iako sam to kao već prethodno znala, koja je moć tima i na koji način zaista da upotrebim koučing da mojoj firmi danas i sutra bude mnogo bolje.

Iznenađena sam koliko mi je ovaj trening onaj kreativni deo uma razvio. Noćima sam razmišljala o svim tim novim idejama koje su samo navirale. Čak sam u toku samog treninga iskreirala i jednu novu stranicu na sajtu moje firme. Zajedno sa grupom svojih saradnika sam putem Viber grupe došla do savršenih rešenja koristeći matricu koju sam usvojila na treningu

Fascinirana sam činjenicom, da sam ono što sam mesecima odlagala i čekala bukvalno za 15 minuta uradila.

Šta me je još podstaklo?

Energija koja se osećala na treningu. Svako ko ima bilo kakve konflikte u timu, ko ima bilo kakvih dilema na koji način da reši sve svoje probleme, bilo da u timu ima dvoje, troje ili pedeset ljudi, sa ovim treningom će naći to rešenje. Ovaj trening okrenut je ka rešenju svih vrsta problema ili dilema koje imamo i sa kojima se suočavamo u rukovođenju ljudima.

erft