Individualni koučing namenjen je pojedincima koji imaju neophodna znanja i veštine za ostvarenje svojih ciljeva. Individualni koučing razvija samosvest pojedinca i podržava ga da lične potencijale usmeri u svrhu ostvarivanja poslovnih i ličnih ciljeva.

Kome je namenjen individualni koučing?

Koučing je alat šampiona, te ne čudi činjenica da je pre svega namenjen top performerima. Iz tog razloga koučing se nalazi na vrhu piramide razvoja zaposlenih – nakon treninga i mentorstva. U najvećem broju slučajeva klijenti za individualni koučing su direktori i vlasnici firmi, kao i senior menadžeri kompanija.

Specifičnost individualnog koučinga:

  • Individualni koučing se izvodi u skladu sa standardima najvećeg svetskog udruženja koučeva ICF (International Coach Federation).
  • Standardno trajanje individualne koučing sesije je između 45 i 60 minuta, dok je standardno trajanje koučing projekta 10 sesija.
  • Sesije se mogu održati u našim prostorijama, prostorijama klijenta ili putem Skype-a.

Očekivani ishod:

  • Kao rezultat individualnog koučinga klijent može da ostvari cilj postavljen na samom početku individualnog rada sa koučem ili da ostvari značajan iskorak ka ispunjenju istog.