Erickson treninzi i radionice odlažu se za pravi trenutak

Erickson treninzi i radionice odlažu se za pravi trenutak

17/03/2020
  • anaradovanovic
  • Vesti
  • Коментари су искључени на Erickson treninzi i radionice odlažu se za pravi trenutak

 

Dragi naši prijatelji, partneri, saborci,

Ovo je trenutak u kojem nam je potrebno jedinstvo. U kome je svaki pojedinac, njegovo ponašanje i delanje važno. U kome više nego ikada svakim razgovorom, korakom, možemo promeniti svet.

 

U skladu sa dubokim ubeđenjem da su fizičko i mentalno zdravlje ljudi na prvom mestu, kompanija Atria Group donela je odluku da pomerimo sve naše aktivnosti, kako koučing radionice, tako i treninge „Umetnost i nauka koučinga“ i „High Performance Team Coaching“ za vreme kada će vanredno stanje proći, te će biti bezbedno da se pomenuti događaji održe.

 

To svakako ne znači da prestajemo da sa vama delimo najrelevantnije informacije, razvojne alate i veštine koje dolaze iz dokazane dugogodišnje koučing prakse. Erickson filozofija koja u svetu postoji već 40 godina, jasno i glasno govori: „Okrenimo se od problema ka rešenju“.

 

Umesto da u ovom periodu budemo fokusirani na sve nepovoljne okolnosti koje se događaju na čitavoj planeti, okrenimo se ka onome što je stvarno bitno. Onome što je pod našom kontrolom i čime možemo da doprinesemo višem cilju.

Ukoliko je jedna od tih stvari koju želite, učenje i razvoj, pratite naše društvene mreže u narednom vremenskom periodu. Sa vama delimo znanje, iskustvo, odgovaramo na vaša pitanja i koristimo vreme izolacije na najbolji mogući način. Linkovi se nalaze u nastavku teksta:

 

LinkedIn stranica: https://www.linkedin.com/showcase/5197171

Facebook stranica: https://www.facebook.com/ericksonserbia/

Instagram stranica: https://www.instagram.com/ericksonserbia/

 

Hajde da menjamo svet svakim razgovorom.