Umetnost i nauka koučinga

Umetnost i nauka koučinga je program Eriksonovog internacionalnog koledža i prvi ICF(International Coach Federation) akreditovani koučing program u Srbiji. Ovaj program je dizajniran tako da vam omogući dostizanje majstorstva u koučingu. Idealan je za lidere, HR menadžere i profesionalce koji žele da imaju koristi od koučing tehnika razvijenih i dokazanih u praksi.

Zašto Eriksonov koučing?
hiljada

Najveća koučing zajednica

Ovaj trening je završilo preko 40 000 osoba širom sveta.

zemalja

Internacionalno iskustvo

Erickson Koledž je prisutan u više od 40 zemalja sveta.

36-godina-u9172

36 godina tradicije

Mi integrišemo koučing (coaching) fokusiran na rešenje, spajamo i širimo poslovni i personalni koučing, sa opštim tehnologijama preko 30 godina.

34-trenera

Vrhunski internacionalni treneri

Erickson Coaching International ima na raspolaganju 34 trenera koji drže koučing treninge širom sveta.

Na kraju ovog treninga polaznici imaju mogućnost da budu sertifikovani kao Eriksonov profesionalni kouč i mogu da koriste koučing alate u svakodnevnoj praksi, bilo kao kouč ili kao dodatni komunikacioni alat. Ovim treningom polaznici stiču neophodan broj trening sati za akreditaciju Profesionalnog sertifikovanog kouča (PCC) u okviru Međunarodne federacije koučeva(ICF). Iskusni koučevi i mentori, od kojih su neki imali i više godina iskustva u ovoj oblasti, slažu se da su posle samo prvog modula povećali efikasnost svog rada za minimum 40% i da su trajanje razgovora potrebnog za dolazak do cilja najmanje prepolovili. Eriksonove koučing tehnike, strategije i alati su potpuno fokusirani na cilj i zbog toga su veoma efikasni!

Eriksonova koučing metodologija vam omogućava da pokrenete svoj kreativni potencijal, podignete rad sa klijentima na nivo umetnosti i da imate jasnu sliku o naučnim studijama i praksi na kojima je zasnovana.

Strukturisani pristup koučingu i fokusiranost na rešenje su sjajni alati koji će koučevima, trenerima i mentorima omogućiti da svaki razgovor dovedu do jasnog cilja i opipljivog rezultata. Koučing kao stil rukovođenja pomaže ljudima da pronađu veće zadovoljstvo na poslu, da razviju liderski potencijal i pronađu veće slaganje lične i korporativne vizije. Koučing primenjen u domenu poslovanja omogućava jasnije sagledavanje poslovne vizije, pojačava timski duh, inspiriše i pojačava entuzijazam kod zaposlenih.

Umetnost i nauka koučinga pomaže ljudima i timovima da se povežu i da žive i rade sa pozicije duboke posvećenosti i motivacije. Ukoliko ste posvećeni ubrzanju svog poslovnog uspeha, unapređenju karijere, ili izuzetnom povećanju kvaliteta vašeg života i života drugih, onda je ovo trening za vas.

Eriksonov koledž pruža veliku podršku učesnicima treninga „Umetnost i nauka koučinga“. Ukoliko razmišljate o tome da osnujete koučing firmu, Eriksonov koledž vam sada besplatno može pomoći svojim savetima. Prijavljivanjem na online servis Erickson HUB u okviru sekcije Steps to Success imaćete pristup sledećem materijalu:

  • 3 video prezentacije: Osnove biznisa, prodaja i marketing
  • 5 PDF vodiča: Facebook, Twitter, LinkedIn, website i blog i  šta sledeće uraditi?
  • 1 opcioni webinar mesečno na kom možete dobiti odgovore na sva vaša pitanja.

Utiske sa treninga naših klijenata možete da pronađete ovde.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na 011/4123-410 ili 060/029 00 21, ili putem e-mail adrese office@erickson.rs.