Umetnost i nauka koučinga

Umetnost i nauka koučinga je program Ericksonovog internacionalnog koledža i prvi ICF(International Coach Federation) akreditovani koučing program u regionu. Ovaj program je dizajniran tako da vam omogući dostizanje majstorstva u koučingu. Idealan je za menadžere, lidere, rukovodioce, HR menadžere i profesionalce koji žele da imaju koristi od koučing tehnika razvijenih i dokazanih u praksi.

Zašto Erickson koučing?
48hiljada
Najveća koučing zajednica

Ovaj trening je završilo preko 48 000 osoba širom sveta.

85zemalja
Internacionalno iskustvo

Erickson Koledž je prisutan u više od 85 zemalja sveta.

38godina
38 godina tradicije

Mi integrišemo koučing (coaching) fokusiran na rešenje, spajamo i širimo poslovni i personalni koučing, sa opštim tehnologijama preko 38 godina.

100trenera
Vrhunski internacionalni treneri

Erickson Coaching International ima na raspolaganju 100 trenera koji drže koučing treninge širom sveta.

Po završetku ovog treninga, polaznici imaju mogućnost da se sertifuju kao Erickson profesionalni kouč . Usvojene koučing tehnike i alate mogu primeniti u svakodnevnoj praksi, u toku koučing sesija sa klijentima ili kao dodatni komunikacioni alat. Ovim treningom polaznici stiču neophodan broj trening sati za akreditaciju Profesionalnog sertifikovanog kouča (PCC) u okviru Međunarodne federacije koučeva (ICF).

Iskusni koučevi i mentori, od kojih su neki imali i više godina iskustva u ovoj oblasti, slažu se da su posle samo prvog modula povećali efikasnost svog rada za minimum 40%, dok su trajanje razgovora potrebnog za dolazak do cilja najmanje prepolovili.
Erickson koučing tehnike, strategije i alati su potpuno fokusirani na cilj i zbog toga su veoma efikasni!

Erickson koučing metodologija omogućuje vam da oslobodite svoj kreativni potencijal, podignete kvalitet svojih sesija sa klijentima na nivo umetnosti, podstaknete produktivnost zaposlenih i suštinski razumete naučne studije i prakse na kojima je metodologija zasnovana.

Fokusiranost na rešenje i struktuirani pristup koučingu sjajni su alati koji će koučevima, trenerima i mentorima omogućiti da svaki razgovor dovedu do jasnog cilja i opipljivog rezultata. Koučing kao stil rukovođenja pomaže ljudima da povećaju zadovoljstvo poslom, oslobode i razviju liderski potencijal i uspostave usaglašenost između korporativne i lične vizije i ciljeva. Uvođenje koučinga u organizacionu kulturu značajno će uticati na jasnije sagledavanje poslovne vizije, što će osnažiti timski duh, podstaći veću produktivnost i efeikasnost, ali i motivisati svakog pojedinačnog zaposlenog. Zadovoljni zaposleni imaće želju da napreduju i rastu. Zajedno sa njenim zaposlenima, rašće i organizacija.

Umetnost i nauka koučinga pomaže ljudima i timovima da se povežu. Da žive i rade sa pozicije duboke posvećenosti i motivacije. Ukoliko ste posvećeni ubrzanju svog poslovnog uspeha, unapređenju karijere, ili izuzetnom povećanju kvaliteta vašeg života i života drugih, onda je ovo trening za vas.

Erickson koledž pruža veliku podršku učesnicima treninga „Umetnost i nauka koučinga“. Vaše učenje ne prestaje po završetku treninga! Ukoliko razmišljate o tome da pokrenete koučing biznis, Erickson koledž vam nudi besplatne savete. Prijavljivanjem na online servis Erickson HUB u okviru sekcije Steps to Success imaćete pristup sledećem materijalu:

  • 3 video prezentacije: Osnove biznisa, prodaja i marketing
  • 5 PDF vodiča: Facebook, Twitter, LinkedIn, website i blog i  šta sledeće uraditi?
  • 1 opcioni webinar mesečno na kom možete dobiti odgovore na sva vaša pitanja.

Prvi modul treninga Umetnost i nauka koučinga zakazan je za 4. aprila 2019. godine Utiske sa treninga naših klijenata možete da pronađete ovde.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na 011/4123-410 ili 060/029 00 21, ili putem e-mail adrese office@erickson.rs.