Trinaesta generacija započela svoje koučing putovanje

Od 6. do 9. aprila u prostorijama hotela „Crystal Hotel Belgrade“ održan je prvi modul treninga „Umetnost i nauka koučinga“. On je bio usmeren na osnovnu strukturu koučing sesije kao i principe koučinga usmerenog na rešenje. Takođe, učesnici su imali priliku da nauče kako da sprovedu kompletnu koučing sesiju i inspirišu ljude na akciju neophodnu za uspeh.

Na ovom modulu je prisustvovalo preko 30 budućih Ericksonovih koučeva, a trener koji je vodio 13. generaciju koučeva tokom prethodna četiri dana je bio Predrag JovanovićPredragove oblasti ekspertize su organizacioni i lični razvoj, kao i poslovni koučing. Tokom svog dugogodišnjeg iskustva imao je priliku da vodi velike projekte razvoja korporativne kulture, kao i veliki broj različitih trening i koučing programa.

Pogledajte kako je izgledao prvi modul našeg treninga „Umetnost i nauka koučinga“

Umetnost i nauka koučinga je program Eriksonovog internacionalnog koledža i prvi ICF (International Coach Federation) akreditovani koučing program u Srbiji. Ovaj program je dizajniran tako da vam omogući dostizanje majstorstva u koučingu. Idealan je za lidere, HR menadžere i profesionalce koji žele da imaju koristi od koučing tehnika razvijenih i dokazanih u praksi.

Da biste saznali više o koučingu posetite stranicu Šta je koučing.