Radionica „Timski koučing“

Interesuju vas trendovi u vođenju timova? Želite da saznate zašto neki timovi premašuju targete, a neki večito ostaju na margini? Verujete u poslovnu izvrsnost, a ne prosek? Da li želite da baš vi budete neko ko će pokrenuti svoj tim ka dostizanju vanserijskih uspeha o kojima se priča, na način koji to čine vrhunski koučevi i menadžeri u uspešnim kompanjama?

Ukoliko je odgovor na sva ova pitanja DA, pridružite nam se na radionici “Timski koučing” koja će se održati u utorak 13. februara u 18:30h, a na kojoj ćemo vam predstaviti značaj, proces i benefite timskog koučinga! Saznaćete:

Zašto koučing pristup u vođenju timova “lansira” timove iznad onih koji ne primenjuju koučing

Kako ovaj pristup razvija maksimalan potencijal timova
Zašto su rezultati ovih timova u konstantnom usponu
Zašto je fluktuacija ljudi u ovim timovima manja
Timski koučing je proces podrške timu u ostvarivanju postavljenih ciljeva. On omogućava članovima tima da ostvaruju najbolje performanse uz asistenciju kouča. Suština timskog koučinga je omogućavanje ličnog razvoja i učenje pojedinaca unutar tima.

Oblasti primene timskog koučinga su:

• rad na kreiranju timskih ciljeva, njihovom ostvarenju i postavljanju novih ciljeva
• rad na ličnom i profesionalnom razvoju članova tima
• prevazilaženje konflikata unutar tima i izgradnja timskog duha
• mogućnost promene stava i perspektive
• povećanje emocionalne inteligencije tima
• postizanje merljivih rezultata (postavljanje timskih i pojedinačnih ciljeva, rast produktivnosti, poboljšanje interne i eksterne komunikacije, unapređenje samopouzdanja, motivacija i sl.).

Prijavi se na radionicu!

Radionica je zakazana za utorak 13. februara u 18:30h i održaće se u prostorijama kompanije Atria Group. Ova radionica je namenjana svima koji žele da svoje veštine u vođenju timova podignu na viši nivo, a vodiće je sertifikovani kouč i trener Marija Branovački.
Prijavi se!