Radionica „Kako uspešno voditi tim kroz proces promena?“

Da li gledate promenama pravo u oči?
Uvođenje SAP-a. Implementacija novog procesnog pristupa. Širenje proizvodne linije ili poslovanja. Organizaciono restrukturiranje. Bilo da se radi o manjim ili većim promenama koje nastaju u organizaciji, one značajno mogu uticati na svakodnevno poslovanje i atmosferu u timu. Sigurni smo da se prilikom vođenja svog tima, sa promenama srećete na dnevnom nivou. Znamo da su vaši zaposleni pod stresom, da često nastaju konflikti i ponekad izostaje rezultat. Iz tih razloga odlučili smo da organizujemo promotivnu radionicu čiji će fokus biti uspešno vođenje tima kroz proces promene.

Šta će biti teme radionice?

Kako ljudi reaguju na nastale promene i kako uspešno upravljati stresom u timu?
Kako pomeriti fokus sa promene na razultat koji ona donosi?
Koje su najčešće zamke koje vam se mogu isprečiti na putu upravljanja promenom?
Kako uspešno voditi tim kroz 4 faze upravljanja promenom: od otpora do posvećenosti?
Kako zadržati svoj tim u fazi posvećenosti?
Kako se uspešno suočiti sa promenom i prevazići je?
Timski koučing je proces podrške timu u ostvarivanju postavljenih ciljeva. On omogućava članovima tima da ostvaruju najbolje performanse uz asistenciju kouča. Suština timskog koučinga je omogućavanje ličnog razvoja i učenje pojedinaca unutar tima. Radionica je zasnovana na metodologiji treninga „High Performance Team Coaching“, Erickson Coaching International .

Oblasti primene timskog koučinga su:

• rad na kreiranju timskih ciljeva, njihovom ostvarenju i postavljanju novih ciljeva
• rad na ličnom i profesionalnom razvoju članova tima
• prevazilaženje konflikata unutar tima i izgradnja timskog duha
• mogućnost promene stava i perspektive
• povećanje emocionalne inteligencije tima
• postizanje merljivih rezultata (postavljanje timskih i pojedinačnih ciljeva, rast produktivnosti, poboljšanje interne i eksterne komunikacije, unapređenje samopouzdanja, motivacija i sl.).

Prijavi se na radionicu!

Radionica će biti održana u utorak 16. oktobra u 18:30h, u prostorijama kompanije Atria Group. Ova radionica je namenjana svima koji žele da svoje veštine vođenja timova podignu na viši nivo, a vodiće je sertifikovani kouč i trener Marija Branovački.
Prijavi se!