Promotivna koučing radionica

Koučing radionica
7. septembar

U susret treningu „Umetnost i nauka koučinga“, organizujemo promotivnu koučing radionicu, koja će se održati u četvrtak, 7. septembra 2017. godine sa početkom u 18:00h u prostorijama kompanije Atria Group, na adresi Bulevar kralja Aleksandra 219/II.

ericksons32
O radionici

Koučing ima ulogu pokretačke snage koja oslobađa ljudski potencijal za stvaranje novih i kreativnijih ideja, modela i ponašanja koji kasnije vode do uspeha. Ova radionica je idealna prilika da se kroz interaktivno predavanje upoznate sa osnovnim principima najefektivnije koučing metodologije današnjice, a to je koučing usmeren ka rešenju.

Radionicu će voditi Marija Branovački, profesionalni kouč Erickson koledža, kao i sertifikovani PCM kouč. Marijine oblasti ekspertize su biznis koučing, menadžerski koučing i koučing timova.

Na radionici “Uvod u koučing”
ćemo se baviti sledećim temama:
Uvod u koučing
Šta obuhvata koučing, koje vrste koučinga postoje i kako se razlikuje od drugih srodnih oblasti
Šta znači koučing fokusiran na rešenje
Naučite kako da efikasnije dođete do rešenja i ciljeva
Moć postavljanja pravih pitanja
Zašto su važna pitanja u koučing razgovoru, i kako ih formulisati na pravi način da biste dobili željene odgovore.
Kako se postaje profesionalni kouč
Šta znači termin profesionalni kouč, da li vi to možete da postanete i koji su vaši sledeći koraci
Upravljanje timovima uz pomoć koučinga
Kako vam koučing može pomoći pri upravljanju timom, i na koji način izgraditi efikasne i produktivne timove.
Definisanje dobrog ishoda
Saznajte koliki uticaj ima određivanje najboljeg ishoda naših projekata ili ciljeva. Koliko to utiče na našu motivaciju?

Dođite da podelite iskustva sa kolegama koji se suočavaju sa istim poslovnim izazovima kao i vi. Radionica je interaktivnog karaktera i sastoji se grupnih i individualnih aktivnosti, kao i praktičnih primera problemskih situacija sa kojima se HR profesionalci svakodnevno susreću u praksi.

Prijavi se

Broj učesnika je ograničen, a sve što je potrebno da uradite kako biste učestvovali na radionici je da se prijavite putem formulara na našem sajtu koji možete da pronađete klikom na dugme ispod.

Prijavi se ovde!