Postanite profesionalni kouč – Trening „Umetnost i nauka koučinga“

Od 26. do 29. marta 2015. godine, održaće se četvorodnevni modul treninga „Umetnost i nauka koučinga„.Ovaj trening je lincencirani program Eriksonovog internacionalnog koledža i prvi ICF (International Coach Federation) akreditovani koučing program u Srbiji. Učesnici će imati priliku da nauče najefikasniju koučing metodologiju današnjice, a to je koučing usmeren ka rešenju.

Pored profesionalnih koučeva, ovaj trening je namenjen i liderima i menadžerima koji žele da u svoj portfolio veština uvrste jednu od najefikasnijih metodologija današnjice za razvoj ljudskog potencijala. Program će vam omogućiti da napravite prvi i najznačajniji korak ka karijeri uspešnog biznis ili životnog kouča. U toku programa ćete naučiti kako da svojim klijentima na najbrži i najefikasniji način asistirate u postizanju željenih ciljeva. Cilj treninga je da učesnicima da neophodnu teoriju i potrebnu praksu kako bi bili u mogućnosti da do kraja treninga kompetentno sprovedu kompletnu koučing sesiju i inspirišu klijente na preuzimanje akcionih koraka neophodnih za uspeh.

Erickson-HUB

Eriksonov koledž pruža veliku podršku učesnicima treninga “Umetnost i nauka koučinga“. Ukoliko razmišljate o tome da osnujete koučing firmu, Eriksonov koledž vam sada besplatno može pomoći svojim savetima. Prijavljivanjem na online servis Erickson HUB u okviru sekcije Steps to Success imaćete pristup sledećem materijalu:

  • 3 video prezentacije: Osnove biznisa, prodaja i marketing
  • 5 PDF vodiča: Facebook, twitter, LinkedIn, website & blog i  šta sledeće uraditi?
  • 1 opcioni webinar mesečno na kom možete dobiti odgovore na sva vaša pitanja.

Strukturisani pristup koučingu i fokusiranost na rešenje su sjajni alati koji će koučevima, trenerima i mentorima omogućiti da svaki razgovor dovedu do jasnog cilja i opipljivog rezultata. Koučing kao stil rukovođenja pomaže ljudima da pronađu veće zadovoljstvo na poslu, da razviju liderski potencijal i pronađu veće slaganje lične i korporativne vizije. Koučing primenjen u domenu poslovanja omogućava jasnije sagledavanje poslovne vizije, pojačava timski duh, inspiriše i pojačava entuzijazam kod zaposlenih.

Erickson Koledze

Iskusni koučevi i mentori, od kojih su neki imali i više godina iskustva u ovoj oblasti, slažu se da su posle samo prvog modula povećali efikasnost svog rada za minimum 40% i da su trajanje razgovora potrebnog za dolazak do cilja najmanje prepolovili. Eriksonove koučing tehnike, strategije i alati su potpuno fokusirani na cilj i zbog toga su veoma efikasni! Eriksonova koučing metodologija vam omogućava da pokrenete svoj kreativni potencijal, podignete rad sa klijentima na nivo umetnosti i da imate jasnu sliku o naučnim studijama i praksi na kojima je zasnovana.

Za sve dodatne informacije i prijavu kontaktirajte nas na 011/3423 980 ili 060/029 00 28, ili putem e-mail adrese office@erickson.rs.

Više informacija o treningu, modulima i sertifikaciji saznajte na našoj stranici „Umetnost i nauka koučinga„.