Održan treći modul treninga „Umetnost i nauka koučinga“

Od 26. do 29. januara u prostorijama kompanije Atria Group održao se treći modul treninga „Umetnost i nauka koučinga„, a fokus je bio na metodama za podizanje svesti klijenata o suštinskim vrednostima. Na ovom modulu učesnici su imali priliku da nauče kako mogu da asistiraju klijentu da poveže vrednosti sa ciljevima na kojima radi.

Trener na drugom modulu treninga „Umetnost i nauka koučinga“ bila je  Silvia Viola iz Portugala. Kao ICF profesionalni sertifikovani kouč (PCC) i mentor, obučava grupe i timove preduzetnika i izvršnih menadžera. Oslanjajući se na svoje trenersko i mentorsko iskustvo, kao i na iskustvo u preduzetništvu, postala je zagovornik kreativnog i inovativnog razvoja zaposlenih.

Teme koje je na ovom modulu Silvia Viola predstavila našim učesnicima su:

  • Vrednosti
  • Motivacija i pretpostavke
  • Spiralna dinamika – Grejvsov model
  • Komunikacija: Sporazum i obavezivanje

Četvrti modul treninga „Umetnost i nauka koučinga“ održaće se 23-26.02.2017.

Izdvojili smo nekoliko slika sa trećeg modula, a ostatak slika možete pogledati na našoj Facebook stranici.

koučing
koučing Erickson
koučing Erickson
koučing Erickson
koučing Erickson

_______________________________________________________________________________________________________

Umetnost i nauka koučinga je program Eriksonovog internacionalnog koledža i prvi ICF (International Coach Federation) akreditovani koučing program u Srbiji. Ovaj program je dizajniran tako da vam omogući dostizanje majstorstva u koučingu. Idealan je za lidere, HR menadžere i profesionalce koji žele da imaju koristi od koučing tehnika razvijenih i dokazanih u praksi.

Da biste saznali više o koučingu i postali life coach ili business coach posetite stranicu o treningu Umetnost i nauka koučinga ili nas kontaktirajte pozivom na 011/4123-410 ili 060/029-0021, ili putem email-a office@erickson.rs.

Posetite Erickson blog i saznajte više o koučingu i primeni ove metodologije.

#CC2017 – Koučing Konferencija 2017 „Hands On“

Atria Group i Erickson Coaching International organizuju treću regionalnu koučing konferenciju pod nazivom „Hands On“. Konferencija je zakazana za 21. mart 2017. godine, a održaće se u Falkensteiner hotelu u Beogradu.

Beograd će i ove godine biti domaćin koučevima iz celog sveta, a posetioci će imati priliku da saznaju zbog čega se koučing uspešno primenjuje u svetu biznisa više od dve decenije kao praktičan, snažan alat za organizacioni i lični razvoj.