Održan četvrti modul treninga „Umetnost i nauka koučinga“

Od 31. avgusta do 3. septembra u organizaciji kompanije Atria Group održao se četvrti i ujedno poslednji modul treninga „Umetnost i nauka koučinga“.Ovaj modul je bio usmeren na kreiranje sopstvetnih strategija uspeha, kreiranju plana za razvoj sopstvenog koučing biznisa i implementaciju koučinga unutar kompanija.

Trener na četvrtom modulu treninga „Umetnost i nauka koučinga“ bila je Karla Benedeti (Carla Benedetti). Karline oblasti ekspertize su organizacioni razvoj, upravljanje ljudskim resursima i razvoj preduzetništva, kao i biznis koučing. Tokom svog dugogodišnjeg iskustva imala je priliku da vodi velike projekte razvoja koučing kulture u korporacijama, kao i veliki broj različitih trening i koučing programa. Ona je Professional Certified Coach (PCC) – ICF (International Coach Federation), The Art and Science of Coaching (ACTP Coaching Program by Erickson College International), Professional Life Coach (COACH U Italy), Member of the International Coach Federation ICF.

Teme koje je na ovom modulu Karla objasnila učesnicima su:

  • Metaprogrami – šta su i kako se mogu primeniti u koučingu
  • Efektivnost kouč pozicije
  • Efikasna komunikacija u koučingu
  • Prolaz pored 4 gremlina
  • Razgovor o uspehu

U nastavku možete pogledati slike sa našeg četvrtog modula

 

Ako želite da budete deo 14. generacije Erickson koučeva, i dalje možete da se prijavite na našem sajtu. Ovo su termini sva 4 modula narednog treninga „Umetnost i nauka koučinga“:

  • I modul – 28.09.-01.10.2017.
  • II modul – 09.-12.11.2017.
  • III modul – 14.-17.12.2017.
  • IV modul – 25.01.-28.01.2018.

Umetnost i nauka koučinga je program Eriksonovog internacionalnog koledža i prvi ICF (International Coach Federation) akreditovani koučing program u Srbiji. Ovaj program je dizajniran tako da vam omogući dostizanje majstorstva u koučingu. Idealan je za lidere, HR menadžere i profesionalce koji žele da imaju koristi od koučing tehnika razvijenih i dokazanih u praksi.

Da biste saznali više o koučingu i postali life coach ili business coach posetite stranicu o treningu Umetnost i nauka koučinga ili nas kontaktirajte pozivom na 011/4123-410 ili 060/029-0021, ili putem email-a office@erickson.rs.

Posetite Erickson blog i saznajte više o koučingu i primeni ove metodologije.