Mindfulnesssa Marilyn Atkinson

22-24. februar 2019. godine, u Beogradu!

Xenon Hotel, 67 Vojislava Ilića, Zvezdara, 11000 Beograd, Srbija

Ono na šta ste fokusirani danas,
definisaće vaše sutra!

Powered by

Šta je Mindfulness?

Mindfulness (svesna pažnja) je pristup koji nam omogućava da istreniramo svoj um, tako da svu pažnju fokusiramo na sadašnji trenutak.

Da budemo prisutni sada i ovde, bez opterećenja onim što je bilo ili onim što će biti. Da realno percipiramo sebe kao neodvojivu celinu uma, duha (emocija) i tela. Prepoznamo i iskoristimo svoje unutrašnje snage i prihvatimo sebe bez osuđivanja sopstvenih odluka i postupaka. Na taj način, u prilici smo da potpuno preuzmemo kontrolu nad svojim mislima i oslobodimo se stresa i ukorenjenih destruktivnih obrazaca ponašanja.

Kako?

Trening „The Art & Science of Mindfulness“ je jedinstveni program Erickson Coaching International-a, dizajniran tako da vam pomogne da uspešno upravljate svojim emocijama i mislima, i usmerite ih ka ostvarenju prioritetnih ciljeva.

Prema istraživanju Harvard Business Review-a, korišćenje Mindfulness tehnika pozitivno utiče na rast produktivnosti i kvalitet obaveljenog posla, izgradnju dobrih međuljudskih odnosa, kao i kvalitetno i responzivno donošenje odluka. Po završetku ovog treninga bićete u prilici da efikasno upravljate vremenom, stres svedete na minimum i bolje razumete sebe i druge. Danas, Mindfulness tehnike, kao deo svojih razvojnih programa, koriste mnogobrojne uspešne kompanije sa liste Fortune 500, među kojima su Google, Apple i Nike. Pridružite im se!

The Art and Science of Mindfulness je akreditovan i priznat od strane ICF-a kao trening koji donosi 20 CCEU (Continuing Coach Education Unites) - 13.75 čine ICF kompetencije.

Zašto?

Razvićete sebi svojstvene obrasce ponašanja i navike, koje će podići vašu emocionalnu inteligenciju na nivo izvrsnosti

Oslobodićete se frustracija, stresa i prakse osuđivanja sebe i drugih

Uspostavićete balans između poslovnog i privatnog života što će rezultirati osećajem mira i usaglašenosti sa samim sobom

Postaćete kreativniji i svesniji sebe, svojih snaga i potencijala

Svaku priliku za napredak, pretvorićete u jasan i merljiv rezultat

Usmerićete svoj fokus, koncentraciju i pažnju na detalje koji dovode do ostvarenja prioritethih ciljeva

Vaše ponašanje biće reflektivno umesto reaktivno

Suštinski ćete razumeti sebe i druge, što će vam omogućiti da poboljšate međuljudske odnose sa saradnicima i dragim ljudima

Živećete u skladu sa sopstvenom vizijom i vrednostima

O treneru

Marilyn Atkinson Ph.D je osnivač Erickson Coaching International i začetnik Erickson koučing modela orijentisanog na rešenje.

Pratila je rad Miltona Ericksona godinama i po njemu nazvala Erickson Coaching International. Imala je privilegiju da radi direktno sa Fritz Perlsom, kreatorom Gestalt psihologije. Poslednjih 10 godina razvija visoko efektivne i specijalizovane koučing treninge (ICF ACTP “Umetnost i nauka koučinga”), koji se održavaju svake godine u više od 85 zemalja sveta. Autor je ili ko-autor 7 knjiga, uključujući trilogiju knjiga “Umetnost i nauka koučinga”.

Vi ste promena
koju tražite!

Vidimo se 22. februara 2019. godine, u Beogradu!

Xenon Hotel67 Vojislava Ilića, Zvezdara, 11000 Beograd, Srbija

Pošaljite upit za više informacija ili nas kontaktirajte na:

+381 11 4123 410

+381 60 029 00 21

office@erickson.rs