Marilyn Atkinson inspirisala češke menadžere u Pragu

Marilyn Atkinson, jedna od najboljih koučeva na svetu je po prvi put predstavljena koučing zajednici u Pragu. Njeni programi, predavanja i treninzi u Pragu impresionirali su menadžere, koučeve, HR menadžere i sve prisutne koji su zainteresovani za lični razvoj u oblasti koučinga.

U kompaniji „T-Mobile“ Marilyn je 19. maja održala predavanje za 100 ljudi iz organizacije „MIERVA21“ koje je za cilj imalo okupljanje ženskih menadžera iz Češke Republike i pružanje pomoći ženama u preduzetništvu.

Nakon toga, Marilyn je na HR konferenciji u Češkoj Narodnoj banci održala predavanje za 300 ljudi. Tema predavanja bila je “Memories of the Future”, na kom je predstavila koučing kao savršen stil liderstva za žene uz objašnjenje da je “ask approach” bližei ženama nego “tell approach”.

Potom je usledila radionica za interne koučeve iz kompanija “T-Mobile”, “ČSOB” i “ČEZ”.

Od 20. do 22. maja Marilyn Atkinson je u hotelu “Barceló” za širu javnost održala trening pod nazivom i. Treningu su prisustvovali pojedinci koji su želeli da nauče nešto više o koučingu i ličnom razvoju.

Ovaj trening im je pokazao kako mogu povećati svoju unutrašnju slobodu, efektivnost i motivaciju kao i kako se udaljiti od stresnih situacija i kontrolisati svoje rezultate.

Pogledajte slike sa treninga održanog u Pragu