Postani profesionalni kouč! - Trening “Umetnost i nauka koučinga”
Pozovite: +381 11 4123 410
x
Postani profesionalni kouč
Umetnost i nauka koučinga
Naredni trening počinje: 12. aprila 2018.
Saznaj više
why
Najveća koučing zajednica
Ovaj trening je završilo više od 48.000 osoba širom sveta!
Internacionalna ekspertiza
Erickson College je prisutan u više od 85 zemalja sveta.
36 godina
tradicije
Najefektivniju koučing (coaching) metodologiju razvijamo još od 1980. godine, a možeš da je naučiš u Srbiji.
Vrhunski internacionalni treneri
Erickson Coaching International ima na raspolaganju 34 trenera koji drže koučing treninge širom sveta.
Najefektivnija koučing metodologija
Naučićeš koučing (coaching) usmeren na rešenje koji možeš da primeniš u svakom segmentu života.
Akreditovan od strane ICF-a
Ovaj trening je akreditovan od strane International Coach Federation (ICF), najveće koučing (coaching) organizacije na svetu.
Erickson Hub
Erickson HUB predstavlja centralno mesto za preuzimanje radnih materijala o koučingu. Uvek ćeš imati pristup najnovijim materijalima iz sveta koučinga.
Podrška pri pokretanju biznisa
Kada odlučiš da pokreneš svoj koučing (coaching) biznis, mi ćemo biti tu da te podržimo i mentorišemo.
why
Umetnost i nauka koučinga

Naš program „Umetnost i nauka koučinga“ je šesnaestodnevni trening podeljen u 4 četvorodnevna modula, a svaki od 4 modula obrađuje jednu od četiri faze koučing projekta. Reč je o sledećim fazama: Inspiracija, Implementacija, Integracija vrednosti i Završetak projekta. Kada završiš ovaj trening, imaćeš mogućnost da se sertifikuješ kao Erickson profesionalni kouč. Iskusni koučevi i mentori, od kojih su neki imali i više godina iskustva u ovoj oblasti, slažu se da su posle samo prvog modula povećali efikasnost svog rada za minimum 40% i da su trajanje razgovora koji je potreban za dolazak do cilja najmanje prepolovili. Erickson koučing (coaching) tehnike, strategije i alati su potpuno fokusirani na cilj i zbog toga su veoma efikasni!

Program će ti omogućiti da napraviš prvi i najznačajniji korak ka uspešnoj karijeri biznis ili životnog kouča (coach). U toku programa ćeš naučiti kako da svojim klijentima na najbrži i najefikasniji način asistiraš u postizanju željenih rezultata. Cilj treninga je da kao učesnik naučiš neophodnu teoriju i primeniš u praksi. Nakon toga, slobodno ćeš moći da sprovedeš kompletnu koučing (coaching) sesiju i da inspirišeš klijente na preuzimanje akcionih koraka neophodnih za uspeh.

ICF akreditovan koucing trening
Ovaj trening zadovoljava tzv. “zlatni standard” najveće svetske koučing asocijacije – ICF, što znači da ulazi u najkvalitetnije koučing programe na svetu.
why
Pioneering Solution-Focused
Coach Training since 1980
Postani profesionalni
kouč
Pridruži se zajednici
od preko 48 000
Erickson koučeva u
85 država.
Dr. Merilin Etkinson – osnivač Erickson College International i tvorac koučing modela fokusiranog na rešenje, širom sveta aktivno doprinosi pojavi i ekspanziji filozofije fokusirane na rešenje.

The International Coach Federation (ICF) je vodeća globalna organizacija posvećena unapređenju koučing (coaching) profesije kroz postavljanje visokih standarda, obezbeđivanje nezavisne sertifikacije i izgradnju svetske mreže profesionalnih koučeva. ICF nudi globalno priznat, nezavisan akreditacioni program za koučeve. ICF sertifikati se dodeljuju profesionalnim koučevima koji su ispunili stroge obrazovne i iskustvene zahteve i pokazali temeljno razumevanje koučing kompetencija koje postavljaju standarde u struci. Dostizanje ICF akreditacije pokazuje posvećenost kouča klijentima, integritetu, razumevanju i ovladavanju veštinama koučinga.

Priprema za koučing biznis Nakon treninga, imaćeš potrebno znanje i veštine da pokreneš svoj koučing biznis.

Povrati investicije Uloženi novac za jedan modul možeš da povratiš nakon najviše 10 sesija!

Praktične vežbe i alati Preko 80% vremena treninga je posvećeno praktičnom uvežbavanju koučing (coaching) tehnika.

Efektivna pitanja Naučićeš kako da postavljaš efektivna pitanja koja će biti usmerena ka rešenju i motivaciji.

Inventivnost i strategija Pomoći ćeš klijentima ili zaposlenima da razviju inventivnost i strateško razmišljanje.

Mogućnost ICF akreditovanja Kada postaneš Erickson kouč (coach), imaćeš našu podršku tokom procesa sticanja ICF akreditacije.

why
Erickson Professional Coach Certificate

Erickson College koučing (coaching) program “Umetnost i nauka koučinga” (“The Art & Science of Coaching”) je akreditovan od strane ICF-a (International Coach Federation) i jedan je od vodećih i najrasprostranjenijih koučing (coaching) trening programa na svetu. Nakon ispunjenih uslova za dobijanje sertifikata, učesnici dobijaju sertifikat "Erickson Professional Coach" koji izdaje Erickson International iz Vankuvera. Kao predstavnik Erickson Internacional u Srbiji kompanija Atria Group organizuje Ericksonove programe na ovom području.


Uslovi za dobijanje sertifikata:
Odslušana sva 4 modula treninga
“Umetnost i nauka koučinga” (16 dana treninga)
Puno prisustvo na svim modulima
Položen kviz posle svakog modula
6 urađenih koučing sesija u grupama od po tri polaznika
Urađeno 25 koučing (coaching) sesija
sa klijentima koji nisu bili deo vaše grupe
Od ovih 25 sati, 3 sesija je potrebno snimiti u mp3
ili wma formatu i dostaviti ih mentoru.
International Coach Federation Credential
The International Coach Federation (ICF) je vodeća globalna organizacija posvećena unapređenju koučing (coaching) profesije kroz postavljanje visokih standarda, obezbeđivanje nezavisne sertifikacije i izgradnju svetske mreže profesionalnih koučeva.

ICF nudi globalno priznat, nezavisan akreditacioni program za koučeve. ICF sertifikati se dodeljuju profesionalnim koučevima koji su ispunili stroge obrazovne i iskustvene zahteve i pokazali temeljno razumevanje koučing kompetencija koje postavljaju standarde u struci. Dostizanje ICF akreditacije pokazuje posvećenost kouča klijentima, integritetu, razumevanju i ovladavanju veštinama koučinga.

ICF nudi sledeće akreditive:
Associate Certified Coach (ACC)
Professional Certified Coach (PCC)
Master Certified Coach (MCC)

Erickson program „Umetnost i nauka koučinga“ je akreditovan od strane ICF-a i nosi oznaku ACTP (Accredited Certified Training Program), što znači da je usklađen sa ICF standardima i smernicama. Više informacija u vezi sa akreditacijom možeš da dobiješ na www.coachfederation.org ili www.erickson.rs

why
Modul I
12.4. - 15.4. 2018.
Modul II
10.5. - 13.5. 2018.
Modul III
7.6. - 10.6. 2018.
Modul IV
6.9. - 9.9. 2018.
Zašto sam
izabrao
trening Umetnost i
nauka
koučinga

“Tokom 16 dana treninga, savladala sam nove veštine, metodologiju i alate koje ću koristiti u radu i kroz koje ću podržati kolege i klijente u definisanju i ostvarenju značajnih ličnih i profesionalnih ciljeva i rezultata. Ovaj trening bih preporučila svojim kolegama profesionalcima koji se bave razvojem ljudi!” Nataša Dobre (Head of HR & Corporate Services, Belgrade Waterfront)

“Ako imate afiniteta ka ličnom razvoju, kao i razvoju drugih ljudi – “Umetnost i nauka koučinga” je program koji treba da odaberete za razvoj koučing veština. Posvećeni i stručni treneri, kao i proaktivna grupa je ono što će me motivisati da nastavim sa daljim usavršavanjem.” Nevena Stanisavljević (Bee Consulting, Trener poslovnih vestina)

“Iskustvo trenera je relevantno i veoma korisno. Takođe je bila primetna stvarna zainteresovanost svih učesnika, proaktivnost i trud trenera da svi budemo u potpunosti spremni za koučing i sve što nas očekuje u daljem razvoju!” Srđan Pavlović (Senior Sales Expert at Telenor)

“Trening “Umetnost i nauka koučinga” sam odabrao jer je za sada jedini ICF sertifikovan trening u Srbiji. Ljudima koji žele ozbiljno da se bave koučingom je potrebna metodologija koja je akreditovana od strane ICFa. Veliki deo treninga je posvećen praktičnom radu, treneri su kompetentni i imaju interaktivan pristup – sjajnih 16 dana je iza mene, a još bezbroj edukacija me čeka u budućnosti.” Bojan Jovanović

“Na treningu „Umetnost i nauka koučinga“ ispunila sam sva tri cilja: saznanje o koučing strukturi, tehnike postavljanja pitanja i kako na bolji način upotrebiti boju glasa. Sjajan balans između teorije i vežbi. Dobili smo prave odgovore na naša brojna pitanja.” Sandra Savanović Stevanović

Zašto
sam izabrao
Umetnost i
nauka
koučinga
why
Prijavi se
i postani
profesionalni
kouč
Prijavite se na trening do 15.3.2018.
i ostvarite popust od 10% na cenu prvog modula!
Kontaktiraj nas
+381 11 4123 410
+381 60 029 00 73
Pošalji upit za više informacija
Kontaktirajte nas! Popunite naš formular i ubrzo ćemo Vam poslati sve informacije o treningu, ceni, načinima i pogodnostima za plaćanje, kao i raspored sva 4 modula.
Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Vaš broj telefona*
Poruka*
x
Novosti iz sveta koučinga