Početak treninga:

6. april 2017. godine

Najefektivnija koučing  metodologija na svetu

Jedini

akreditovan koučing program u Srbiji.

"Umetnost i nauka koučinga" je program koji je dizajniran tako da vam omogući dostizanje majstorstva u koučingu. Idealan je za lidere, HR menadžere i profesionalce koji žele da imaju koristi od koučing (coaching) tehnika razvijenih i dokazanih u praksi.

Zašto Erickson koučing?

Erickson Koledž  je prisutan u više od 40 zemalja sveta.

Mi integrišemo koučing (coaching) fokusiran na rešenje, spajamo i širimo poslovni i personalni koučing, sa opštim tehnologijama preko 30 godina.

Ovaj trening je završilo

preko  40 000 osoba

širom sveta.

 

Erickson Coaching International ima na raspolaganju 34 trenera koji drže koučing treninge širom sveta.

Internacionalno iskustvo

36 godina tradicije

Najveća koučing zajednica

Vrhunski internacionalni treneri

Akreditovan od strane ICF-a

Pokretanje koučing biznisa

Erickson Hub

Najefektivnija koučing metodologija

Program će vam omogućiti da napravite prvi i najznačajniji korak ka karijeri uspešnog biznis ili životnog kouča. U toku programa ćete naučiti kako da svojim klijentima na najbrži i najefikasniji način asistirate u postizanju željenih rezultata. Cilj treninga je da učesnicima da neophodnu teoriju i potrebnu praksu kako bi bili u mogućnosti da do kraja treninga kompetentno sprovedu kompletnu koučing (coaching) sesiju i inspirišu klijente na preuzimanje akcionih koraka neophodnih za uspeh.

Program „Umetnost i nauka koučinga“ je šesnaestodnevni trening podeljen u 4 četvorodnevna modula, a svaki od 4 modula obrađuje jednu od četiri faze koučing projekta. Reč je o fazama Inspiracije, Implementacije, Integracije vrednosti i faze završetka projekta. Po završetku ovog treninga učesnici imaju mogućnost da budu sertifikovani kao Erickson profesionalni kouč.

Ovim treningom polaznici stiču neophodan broj trening sati za sertifikaciju za Profesionalnog sertifikovanog kouča (PCC) u okviru Međunarodne federacije koučeva (ICF). Iskusni koučevi i mentori, od kojih su neki imali i više godina iskustva u ovoj oblasti, slažu se da su posle samo prvog modula povećali efikasnost svog rada za minimum 40% i da su trajanje razgovora potrebnog za dolazak do cilja najmanje prepolovili. Erickson koučing (coaching) tehnike, strategije i alati su potpuno fokusirani na cilj i zbog toga su veoma efikasni!

"Umetnost i nauka koučinga"

Ovaj trening je akreditovan od strane International Coach Federation (ICF)najveće koučing (coaching) organizacije na svetu.

Erickson HUB predstavlja centralno mesto za preuzimanje radnih materijala o koučingu i kao takav nam omogućava da Vam stalno dostavljamo najnovije materijale iz sveta koučinga

Erickson Coaching Srbija kroz niz aktivnosti podržava svoje klijente pri pokretanju koučing (coaching) biznisa.

Modul I

★ Inspiracija ★

 

Modul II

★ Implementacija ★

 

Modul III

★ Integracija vrednosti ★

 

Modul IV

★ Završetak i zadovoljstvo ★

Da li ste nekada želeli da pomognete sagovorniku da bude motivisaniji u vezi sa radom na nekom projektu? Cilj ovog modula je da učesnicima pruži neophodnu teoriju i praksu kako bi bili u mogućnosti da sprovedu kompletnu koučing sesiju i inspirišu ljude na akciju neophodnu za uspeh. Prvi modul obradjuje osnovnu strukturu koučing sesije kao i principe koučinga usmerenog na rešenje. Ovaj modul se može završiti kao samostalan trening.

Na drugom modulu  saznaćete više o implementaciji i razvoju koučing veština. Ovaj modul nam daje novi pristup strategijama, planiranju, izvršavanju i organizaciji vremena. Na ovom modulu ćete naučiti različite načine da asistirate klijentu da nađe svoje odgovore na pitanje “Kako mogu da postignem željeni cilj?“

Koliko puta ste bili svedok da u nekom timu i pored proverenog plana akcije i „kako da“ ekspertize projekat počne da stagnira i na kraju rezultat bude manji od najboljeg? Ovaj modul vam daje mogućnost da naučite metode za podizanje svesti klijenata o suštinskim vrednostima. Naučićete kako da asistirate klijentu da poveže te vrednosti sa ciljevima na kojima radi.

Četvrti modul je finalni segment ovog jedinstvenog i uzbudljivog putovanja i usmeren je na kreiranje sopstvenih strategija uspeha, plana za razvoj sopstvenog koučing biznisa ili implementaciju koučinga unutar

kompanija. Kroz integraciju stečenog znanja  učesnici dolaze u

kontakt sa izuzetnim i najdubljim

znanjima o koučingu.

Ovaj trening zadovoljava tzv. “zlatni standard” najveće svetske koučing asocijacije – ICF, što znači da se ubraja u najkvalitetnije koučing programe na svetu.

Jedini ICF akreditovan

koučing program u Srbiji!

Priprema za koučing biznis

Trening je svojevrsna priprema za pokretanje sopstvenog preduzetničkog posla u oblasti koučinga

Povraćaj investicije

 

Praktične vežbe i alati

 

Uloženi novac za prvi modul treninga možete “povratiti” već nakon 8 do 10 koučing sesija

 

 

Preko 80% vremena treninga je posvećeno praktičnom uvežbavanju koučing (coaching) tehnika

Efektivna pitanja

Izgradnja poverenja

Inventivnost i strategija

Uspostavićete lako poverenje sa klijentima ili zaposlenima kroz praćenje i aktivno slušanje tokom koučing (coaching) sesija

Naučićete kako da postavljate efektivna pitanja i pitanja za razvoj motivacije

Pomoći ćete klijentu ili zaposlenima da razviju inventivnost i strateško razmišljanje

Erickson Professional Coach Sertifikat

ICF Akreditacija

Koučing program Erickson koledža “Umetnost i nauka koučinga” (“The Art & Science of Coaching”) je akreditovan  od strane ICF-a (International Coach Federation) i jedan je od vodećih i najrasprostranjenijih koučing (coaching) trening programa na svetu. Nakon ispunjenih uslova za dobijanje sertifikata, učesnici dobijaju sertifikat "Erickson Professional Coach" koji izdaje Erickson International iz Vankuvera.

 

Kao predstavnik Erickson Internacional u Srbiji kompanija Atria Group organizuje Ericksonove programe na ovom području.

 

The International Coach Federation (ICF) je vodeća globalna organizacija posvećena unapređenju koučing (coaching) profesije kroz postavljanje visokih standarda, obezbeđenje nezavisne sertifikacije i izgrađnju svetske mreže profesionalnih koučeva.

 

ICF nudi globalno priznat, nezavisan akreditacioni program za koučeve praktičare. ICF sertifikati se dodeljuju profesionalnim koučevima koji su ispunili stroge obrazovne i iskustvene zahteve i pokazali da temeljno razumevanje koučing kompetencija koje postavljaju standarde u struci. Dostizanje ICF akreditacije pokazuje posvećenost kouča integritetu, razumevanju i ovladavanju veštinama koučinga, kao i posvećenost klijentima.

 

Erickson program „Umetnost i nauka koučinga“ je akreditiacioni i nosi oznaku ACTP (Accredited Certified Training Program), što znači da je usklađen sa ICF standardima i smernicama. Više informacija u vezi sa akreditacijom mogu da dobiju na www.coachfederation.org ili www.erickson.rs

Uslovi za dobijanje sertifikata:

  • Odslušana sva 4 modula treninga “Umetnost i nauka koučinga”  (16 dana treninga)
  • Dozvoljeno je propustiti najviše jedan dan treninga
  • Položen pismeni test
  • Urađeno 30 koučing (coaching) sesija sa klijentima koji nisu bili deo vaše grupe od
  • kojih minimum 24 treba da budu plaćene
  • Dve od ovih 30 sesija je potrebno snimiti u mp3 ili wma formatu  i dostaviti ih jednom
  • od lokalnih trenera
  • Analiza neke od preporučenih knjiga iz oblasti koučinga ili objavljan članak na temu
  • primene koučinga

Dr. Merilin Etkinson – osnivač Erikson Koledža i tvorac koučing modela fokusiranog na rešenje, širom sveta aktivno doprinosi pojavi i ekspanziji filozofije fokusirane na rešenje.

Erikson Koledž je pionir

koučinga i razvoja lidera.

Peđa Jovanović

Silvia Viola

Dušan Basalo

Peđa Jovanović

Peđa Jovanović je ICF sertifikovani kouč i član Erickson tima trenera. Kao profesionalni kouč i trener, Peđa Jovanović ima više od 1.000 trening dana i više od 1.000 sati individualnog koučinga u području profesionalnog i ličnog razvoja uglavnom s menadžerima.

Silvia Viola

Silvia Viola je ICF sertifikovani kouč i  mentor i član tima Erickson trenera. Silvia koučuje grupe i timove preduzetnika i izvršnih menadžera i svoje dugogodišnje iskustvo zasniva na mentorisanju mladih advokata koji žele da razviju svoje veštine i osnuju biznis.

Dušan Basalo

Dušan Basalo je ICF sertifikovani kouč i Erickson trener. Dušanove oblasti ekspertize su sistemski razvoj ljudskih resursa, organizaciona kultura, kao i osnaživanje timova i menadžera kroz razvojne projekte sa fokusom na trening i koučing.

Prijavi se do 15. marta i ostvari popust na rane prijave od 10% na cenu treninga!

Iskoristi popust

na rane prijave!

Prijavi se!

Erikson Koledž je prisutan u preko 40 zemalja sveta.

Pridružite se zajednici

od preko 40 000 koučeva.

Trening "Umetnost i nauka koučinga" zadovoljava tzv. “zlatni standard” najveće svetske koučing asocijacije – ICF-a, što znači da se ubraja u najkvalitetnije koučing programe na svetu.

"Umetnost i nauka koučinga" zadovoljava “zlatni standard”

Naučite koučing od najvećih koučing eksperata današnjice.

 

Erikson Koledž ima na raspolaganju

iskusna 34 internacionalna trenera.

Naučićete koučing (coaching) usmeren na rešenje, najefektiviniju koučing metodologiju današnjice koju možete primeniti u svakom segmentu života,  životnom koučingu, biznis koučingu...

Odabir niše za vaš koučing biznis

Marketing podrška

Pomoć oko ICF sertifikacije

U kojoj oblasti želite da primenite koučing tehnike i alate? Rad sa kojim tipom klijenata vas zadovoljava? Odgovor i na ova i slična pitanja će vam pomoći da odaberete u kojoj oblasti želite da primenite svoju koučing (coaching) ekspertizu.

Naš marketing tim vas može podržati u promotivnim aktivnostima kako biste se što bolje pozicionirali na ciljanom tržištu.

Naši treneri će Vam pomoći oko ICF sertifikacije kroz mentorstva koja su neophodna za ICF sertifikat i polaganje ICF testa. Svaki kouč  koji je ICF sertifikovan je prepoznatljiv na tržištu kao koučing ekspert, kako od pojedinaca tako i od velikih internacionalnih kompanija.

Krajnji cilj većine učesnika treninga jeste da osnuju sopstveni koučing biznis i izdvoje se na tržištu kao koučing ekspert koji je prepoznatljiv. Zbog toga što je pokretanje svakog biznisa težak i dugotrajan proces, pripremili smo niz dodatnih usluga koje možemo da ponudimo našim polaznicima kako bi njihov koučing biznis stao na noge. Znamo koliko je podrška bitna na početku, zbog toga Vam možemo pomoći u bilo kojoj fazi pokretanja vašeg koučing biznisa.

Početak treninga

6.

 

april

Koučing program Erickson koledža “Umetnost i nauka koučinga” (“The Art & Science of Coaching”) je akreditovan  od strane ICF-a (International Coach Federation) i jedan je od vodećih i najrasprostranjenijih koučing trening programa na svetu. Nakon ispunjenih uslova za dobijanje sertifikata, učesnici dobijaju sertifikat "Erickson Professional Coach" koji izdaje Erickson International iz Vankuvera.

ili

011 4123 410

office@erickson.rs

Pošalji upit za više informacija

Preuzmi eBook „Kako da pokrenem

svoj koučing biznis?“

U proteklih nekoliko godina primetili smo da polaznici treninga “Umetnost i nauka koučinga” imaju veliku želju da pokrenu svoj biznis nakon završenog treninga. Mnoge teme su se pokretale I poslavljali su nam različita pitanja: odakle krenuti, kako da dođemo do klijenata, kako ih zadržati… Zato smo odlučili da vam na ova pitanja odgovorimo konkretnim savetima I na taj način olakšamo prve korake pokretanja koučing biznisa!

Vesti

Blog

Knjige

Pročitaj još...->

O nama

Erickson Koledž je od 1980. godine širom sveta poznati obrazovni centar koji svojim polaznicima obezbeđuje profesionalne trening programe u oblasti koučinga i unapređenja ljudskih resursa. Erickson Koledž jedna je od najvećih koučing kompanija na svetu, koja obezbeđuje profesionalne programe u oblasti koučinga i ljudskog razvoja širom sveta, koji zadovoljavaju tzv. “zlatni standard” najveće svetske koučing asocijacije – ICF-a. Kao predstavnik Erickson Internacional u Srbiji kompanija Atria Group organizuje Ericksonove programe na ovom području.

Erickson Coaching Serbia

(Atria Group SEE d.o.o.)

Bulevar Kralja Aleksandra 219, Beograd

Website:

www.erickson.rs

Prijavi se!

Erickson Coaching International ima na raspolaganju 34 trenera koji koučing treninge širom sveta.

Erickson Coaching Srbija kroz niz aktivnosti podržava svoje klijente pri pokretanju koučing

Prijavi se!

Naučićete koučing usmeren na rešenje, najefektiviniju koučing metodologiju današnjice koju možete primeniti u svakom segmentu života,  životnom koučingu, biznis koučingu...

Prijavi se!
Akreditovan od strane ICF-a
Erickson Hub
Pokretanje koučing biznisa Najefektivnija koučing metodologija
Priprema za koučing biznis Povraćaj investicije Praktične vežbe i alati Efektivna pitanja Izgradnja poverenja Inventivnost i strategija
Prijavi se!
ili