Koučing kao profesija – promotivna radionica

Nalazite se na karijernoj prekretnici? Osećate da ste dostigli svoj vrhunac kao ekspert i želite da radite na razvoju drugih ljudi? Želite da promenite profesiju? Rad sa drugim ljudima čini vas ispunjenim i srećnim? Ljudi u vašem okruženju često vam se obraćaju kada im je potrebna pomoć i podrška? U tom slučaju, koučing profesija je baš za vas!

Koučing je proces koji za cilj ima poboljšanje performansi zaposlenih, kroz individualni ili timski rad. On ima ulogu pokretačke snage koja oslobađa ljudski potencijal za stvaranje novih i kreativnijih ideja, modela i ponašanja koji vode do uspeha. Kouč je partner svom klijentu na putu uspeha. Glavni zadatak kouča je razvoj individue.
Koliko god vam koučing bio zanimljiv poziv, znamo da ne možete tek tako da donesete odluku da li koučing jeste ili nije za vas. Iz tog razloga, želimo da vam poklonimo radionicu „Koučing kao profesija“. Radionica će biti održana 4. septembra od 18:30h.
Teme kojima ćemo se baviti na radionici su:
Da li je koučing profesija baš za mene?
Kako da izaberem svoju idealnu koučing nišu?
Kako izgleda koučing sesija?
Kako pravilno postaviti cilj sa klijentom?
Zašto je kontinuirani razvoj koučeva toliko važan?
Zašto bi svaki kouč trebalo da ima svog kouča?
Radionicu će voditi Marija Branovački, sertifikovani ICF kouč (ACC) ,Profesionalni kouč i trener Erickson Coaching International.
Prijavi se

Broj učesnika je ograničen, a sve što je potrebno da uradite kako biste učestvovali na radionici je da se prijavite putem formulara na našem sajtu koji možete pronaći klikom na dugme ispod.

Prijavi se ovde!