Erickson Coaching International

Erickson Coaching International je poznati svetski obrazovni centar, koji svojim polaznicima obezbeđuje profesionalne trening programe u oblasti koučinga i ljudskih resursa, još od 1980. godine. Eriksonov Internacionalni Koledž jedna je od najvećih koučing kompanija na svetu sa predstavništvom u 85 zemalja i koučing zajednicom koja broji preko 48 000 članova. Svi programi koje Ericksonov Internacionalni Koledž ima u svom portfoliju, zadovoljavaju tzv. “zlatni standard” najveće svetske koučing asocijacije – ICF.

Dr. Merilin Etkinson – osnivač Erickson koledža i tvorac koučing modela fokusiranog na rešenje, širom sveta aktivno doprinosi pojavi i ekspanziji filozofije fokusirane na rešenje, NLP-a, razvoju analize meta programa za efektivno zapošljavanje i menadžerskih pristupa. Kao poslovni psiholog ona je prilagodila metode fokusirane na rešenje različitim vrstama korporativnih primena, tako da alati budu efektivni i laki menadžerima za korišćenje.

www.marilynatkinson.com

 • Ko smo mi?

 • Naše vrednosti, misija i vizija

 • Šta nas izdvaja?

 • Eriksonov Internacionalni koledž je od 1980. godine širom sveta poznati obrazovni centar koji svojim polaznicima obezbeđuje profesionalne trening programe u oblasti koučinga i unapređenja ljudskih resursa. Eriksonov Internacionalni Koledž jedna je od najvećih koučing kompanija na svetu, koja obezbeđuje profesionalne programe u oblasti koučinga i ljudskog razvoja širom sveta, koji zadovoljavaju tzv. “zlatni standard” najveće svetske koučing asocijacije – ICF-a.

   

  Dr. Merilin Etkinson – osnivač Erikson koledža i tvorac koučing modela fokusiranog na rešenje, širom sveta aktivno doprinosi pojavi i ekspanziji filozofije fokusirane na rešenje, NLP-a, razvoju analize meta programa za efektivno zapošljavanje i menadžerskih pristupa. Kao poslovni psiholog ona je prilagodila metode fokusirane na rešenje za različite vrste korporativnih primena, tako da alati budu efektivni i laki menadžerima za korišćenje.

   

  www.marilynatkinson.com

   

 • Naše vrednosti

   

  Naše osnovne vrednosti su zasnovane na principima u koje verujemo. One nas definišu ko smo, šta radimo i kako radimo.

   

  Integritet, sreća, osnaživanje, učenje, izobilje.

   

  Naša Misija

   

  Da kreiramo svet kritičke svesti koja će inspirisati lični razvoj kroz koučing treninge.

   

  Naša vizija

   

  Podizanje samosvesnosti kroz razvoj fokusiran na rešenja.

 • Internacionalno iskustvo

   

  Trening centri Eriksonovog Internacionalnog Koledža smešteni su širom Severne Amerike, Kine, Velike Britanije, Skandinavije, Republike Češke, Poljske, Rusije, Turske i Srbije. Sedište Eriksonovog koledža nalazi se u Britanskoj Kolumbiji na zapadnoj obali Kanade, u prelepom Vankuveru.

   

  ICF sertifikat

   

  Erickson Internacional, obezbeđuje profesionalne programe u oblasti koučinga i ljudskog razvoja širom sveta, koji zadovoljavaju tzv. “zlatni standard” najveće svetske koučing asocijacije – ICF-a. Koučing program Eriksonovog koledža “Umetnost i nauka koučinga” (“The Art & Science of Coaching”) je akreditovan koučing trening program ICF-a (International Coach Federation) i jedan je od vodećih i najrasprostranjenijih koučing trening programa na svetu.

   

   

  Svi naši treneri su sertifikovani i imaju višegodišnje iskustvo iz oblasti treninga.