Održan drugi modul treninga „Umetnost i nauka koučinga“

Od 9. do 12. novembra u prostorijama hotela „Crystal“ u Beogradu održao se drugi modul treninga „Umetnost i nauka koučinga“, a fokus je bio na implementaciji i razvoju koučing veština. Na ovom modulu učesnici su naučili kako da planiraju, izvršavaju i organizuju vreme tokom koučing sesije i koučing projekta.

Trener na drugom modulu treninga „Umetnost i nauka koučinga“ bila je Silvia Viola iz Portugala. Kao ICF profesionalni sertifikovani kouč (PCC) i mentor, obučava grupe i timove preduzetnika i izvršnih menadžera. Oslanjajući se na svoje trenersko i mentorsko iskustvo, kao i na iskustvo u preduzetništvu, postala je zagovornik kreativnog i inovativnog razvoja zaposlenih.

Teme koje je na ovom modulu Lynn Skotnitsky predstavila našim učesnicima su:

  • Modeli određivanja prioriteta
  • Upravljanje vremenom
  • Kreativnost
  • Planiranje iz tri pozicije
  • Kreiranje resursnog stanja
  • Majstorstvo i koučing kritičara

Pogledajte kako je izgledao drugi modul našeg treninga „Umetnost i nauka koučinga“

Umetnost i nauka koučinga je program Eriksonovog internacionalnog koledža i prvi ICF (International Coach Federation) akreditovani koučing program u Srbiji. Ovaj program je dizajniran tako da vam omogući dostizanje majstorstva u koučingu. Idealan je za lidere, HR menadžere i profesionalce koji žele da imaju koristi od koučing tehnika razvijenih i dokazanih u praksi.

Ako želite da se prijavite i budete deo nove generacije koja sa svojim treningom kreće u 2018. godini, kliknite ovde – „Umetnost i nauka koučinga“.