DEEP COACHING

NAPREDNI KOUČING

TRENING

sa Marilyn Atkinson

ICF Akreditovan

25 ICF CCE poena

Datum treninga

17-20. marta 2017.

Mesto

Beograd

Imate pitanja? Pozovite nas!

011 4123 410

O treningu

Ovaj program omogućava da u potpunosti spoznate svoje ključne vrednosti i svrhu kao i da podignete proces samospoznaje na novi, viši nivo.  Tokom programa, primarnu  ulogu u razvoju, otkrivanju svoje unutrašnje motivacije i životnih ciljeva igrate isključivo Vi. Ako želite da budete kouč koji konstantno unapređuje svoje veštine i ekspertizu, ovaj program je ono što će Vam omogućiti da maksimalno spoznate i iskoristite svoj potencijal.

 

Postoje nivoi spoznaje koje možemo da povežemo sa unutrašnjim pitanjima i odgovorima.  Upravo ovaj program će vam omogućiti da otkrijete potpuno nove nivoe spoznaje koji će vam od sada biti dostupni. Sve više ljudi je otkrilo temeljno traganje koje se vrši u četiri odvojene i jednostavne faze. U njima su otkrili najbolje alate za povezivanje sa unutrašnjim pokretačkom snagom. Pohađanjem ovog programa dobijate 25 CCEU, od kojih su 12 ICF ključne kompetencije.

 

 

Marilyn Atkinson je pionir koučinga i razvoja lidera. U svetu je poznata kao tvorac koučing metodologije usmerenog ka rešenju. Razvila je i održala stotine inovativnih koučing programa u Evropi, Rusiji, Australiji i Severnoj Americi, a sada je kouč mnogim najuticajnijim biznis i političkim liderima sveta.

Zašto učestvovati?

Naučićete 4 moćna procesa Usklađivanja

Fokusiraćete se na vrednosti u cilju dostizanja sopstvene svrhe

Spoznaćete svoje unutrašnje okidače motivacije

Steći ćete alate za dubinski lični razvoj

Marilyn je autor i ko-autor 7 knjiga, uključujući trilogiju knjiga “Umetnost i nauka koučinga”. Knjige iz serijala „Umetnost i nauka koučinga“ su zasnovane na istoimenom koučing treningu. Ovaj serijal će vas uvesti u koučing svet na jedinstven način i ponuditi praktične primere i vežbe zasnovane na koučingu usmerenom na rešenja. Saznaj više ->

Sadržaj treninga

Napredni nivo spiritualnog koučinga

Spiritualni koučing nasuprot ostalim formama koučinga

Usklađivanje sa unutrašnjim ličnim procesima

Prevazilaženje ličnih problema radi dolaženja do jače povezanosti sa svrhom sopstvene ličnosti

Rešavanje konflikata sa drugima

Razvoj objektivnog načina razmišljanja kroz koučing usklađivanje Upoznavanje i prihvatanje razlika među ljudima. Fokus na “MI” a ne “JA” razmišljanje

Primena okrepljujućih metafora

Marilyn  je osnivač internacionalnog Erickson Coaching International koja je jedna od najvećih koučing kompanija na svetu. Obezbeđuje profesionalne programe u oblasti koučinga i ljudskog razvoja širom sveta, koji zadovoljavaju tzv. “zlatni standard” najveće svetske koučing asocijacije – ICF-a. Erickson Koledž koji se nalazi u preko 40 zemalja sveta.

Prijavi se!

011 4123 410

office@erickson.rs

Prijavite se do 24.02. 2017. i ostvarite pravo na popust od 10%!

Pošalji upit za više informacija

Submitting Form...

The server encountered an error.

 

Preuzmi eBook „Kako da pokrenem

svoj koučing biznis?“

U proteklih nekoliko godina primetili smo da polaznici treninga “Umetnost i nauka koučinga” imaju veliku želju da pokrenu svoj biznis nakon završenog treninga. Mnoge teme su se pokretale I poslavljali su nam različita pitanja: odakle krenuti, kako da dođemo do klijenata, kako ih zadržati… Zato smo odlučili da vam na ova pitanja odgovorimo konkretnim savetima I na taj način olakšamo prve korake pokretanja koučing biznisa!

Vesti

Blog

Knjige

O nama

Eriksonov Koledž je od 1980. godine širom sveta poznati obrazovni centar koji svojim polaznicima obezbeđuje profesionalne trening programe u oblasti koučinga i unapređenja ljudskih resursa. Eriksonov Koledž jedna je od najvećih koučing kompanija na svetu, koja obezbeđuje profesionalne programe u oblasti koučinga i ljudskog razvoja širom sveta, koji zadovoljavaju tzv. “zlatni standard” najveće svetske koučing asocijacije – ICF-a. Kao predstavnik Erickson Internacional u Srbiji kompanija Atria Group organizuje Ericksonove programe na ovom području.

Erickson Coaching Serbia

(Atria Group SEE d.o.o.)

Bulevar Kralja Aleksandra 219, Beograd

Website:

www.erickson.rs

Naučićete 4 moćna procesa  Usklađivanja

Razvoj objektivnog načina razmišljanja kroz koučing usklađivanje

Upoznavanje i prihvatanje razlika među ljudima. Fokus na “MI” a ne “JA” razmišljanje