Coaching Symphony 2019

„Simfonija bi trebalo da bude poput priče. Simfonija bi trebalo da sadrži sve.“ – Gustav Maler, kompozitor i dirigent

Verujemo u kontinuirani i eksponencijalni razvoj ljudskih potencijala. Verujemo i da je covek harmonična i neodvojiva celina svih svojih društvenih uloga, koje dobro ukomponovane čine jedinstvenu simfoniju.

Iz tog razloga, pripremili smo za vas 6 treninga posvećenih koučingu, koji će biti održani u periodu od februara do maja meseca.

1. The Art and Science od Mindfulness – Marilyn Atkinson (22-24. Februar)

Koliko je vaš posao stresan? Prema istraživanju Harvard Business Review-a, korišćenje Mindfulness tehnika omogućuje vam da se oslobodite stresa na poslu i pozitivno utiče na rast produktivnosti i kvalitet obavljenog posla, izgradnju dobrih međuljudskih odnosa, kao i kvalitetno i responzivno donošenje odluka. Danas, Mindfulness tehnike, kao deo svojih razvojnih programa, koriste mnogobrojne uspešne kompanije sa liste Fortune 500, među kojima su Google, Apple i Nike. Pridružite im se! Iskoristite priliku da učite od najeminentnijeg stručnjaka u oblasti koučinga, Marilyn Atkinson.

regionalna koučing konferencija

2. Leadership Branding – Nelson Emilio (26. mart)

„Uspeh lidera meri se brojem njegovih sledbenika. U suprotnom, liderstvo ne postoji.“. Kada govorimo o ledership branding-u, nije važno samo ko je lider i šta je ono što on radi, već kako to što radi utiče na druge ljude. Ukoliko želite da naučite kako da upravljete svojom reputacijom i postanete lider koga će zaposleni želeti da slede, ovo je trening za vas.

3. 5th Regional PCM® Coaching Conference – „Keep Up The Momentum“ (27.mart)

Koučing konferencija predstavlja najveći koučing događaj regiona i do sada je okupila preko 500 učesnika, 27 govornika i 29 partnera. Najpre smo želeli da upoznamo javnost sa koučing metodologijom („Play The World Game“), zatim smo pokazali zašto koučing ima jasnu i dokazanu naučnu osnovu („Where Coaching Meets Science“). Treća konferencija bila je posvećena različitim koučing nišama („Hands on“), dok je četvrta bila posvećena primeni koučinga u kompanijama („Applied“). Ovogodišnja konferencija posvećena je vama! Ono što je vama suštinski važno. Zbog toga smo pažljivo birali teme i govornike:

Jonathan Passsmore – Keep Up The Momentum With Change
„How to develop a coaching culture in your organisation – A 10 step plan for every organisation“

Jeff King – Keep Up The Momentum With Youth
„How to truly understand kids“

Nelson Emilio – Keep Up The Momentum With Influence
„The power of ONE: Leveraging Personal Branding in a Corporate World“

Lyra Puspa – Keep Up The Momentum With Science
„Brain to Brain Coaching“

Mickaël Dufourneaud – Keep Up The Momentum With Inner Self
„Creating awareness in Coaching: A way to gain clarity and make changes“

4. Advanced Coaching – Jonathan Passmore (28. i 29. mart)

Ukoliko ste profesionalni kouč i imate preko 100 koučing sati i želite da naučite nove tehnike i alate koje ćete primenjivati u svojim sesijama, ovaj trening namenjen je upravo vama. Profesor Jonathan Passmore predstviće svoj integrisani koučing model zasnovan na mnogobrojnim istraživanjima i dugogodišnjem iskustvu, uz poseban osvrt na upotrebu mindfulness tehnika, empatije, motivacije i pozitivne psihologije. Unapredite svoje koučing veštine do nivoa izvrsnosti.

5. The Art and Science of Coaching – ICF akreditovani trening (4.april)

Bilo da ste pojedinac koji želi da postane profesionalni kouč, menadžer ili lider koji ovu metodologiju želi da primeni u okviru svoje organizacije, ovaj jedinstveni trening daće vam najefikasnije koučing tehnike i alate orijentisane ka rešenju. Trening „Umetnost i nauka koučinga“ je prvi ICF akreditovani koučing program u regionu, koji razvijamo još od 1980. godine. Erickson Coahing zajednica danas postoji u 85 zemalja sveta, broji preko 45. 000 profesionalnih koučeva i 100 akreditovanih internacionalnih trenera.

6. PCM® Coach – ICF akreditovani trening (10. maj)


Da li ste svesni da dnevno u proseku izgovorimo oko 12. 000 reči? Ovo je pokaatelj koliko nam je suštinski važno da razumemo najpre sebe, a onda i svoje sagovornike. PCM® predstavlja akronim reči Process Communication Model. Ovaj jedinstveni koučing model zasnovan je na transakcionoj analizi, a razvio ga je Dr. Taibi Kahler 1970. godine. PCM® se može posmatrati sa više različitih strana: kao asesment, najnapredniji pristup u koučingu i kao alat za procenu dubinske strukture ličnosti klijenta. Primena PCM®-a će vam omogućiti da u radu sa klijentom odete na nivo ličnosti onoliko daleko i duboko, koliko je to klijentu potrebno. Ukoliko želite da ovladate najnaprednijim koučing alatom koji možete svakodnevno primeniti u komunikaciji u svakoj sferi života, posebno obeležite 10. maj u svojim kalendarima.

Priključite se najvećem regionalnom koučing događaju ovog proleća!