Održan četvrti modul treninga „Umetnost i nauka koučinga“

Od 23. do 26. februara u organizaciji kompanije Atria Group održao se četvrti i ujedno poslednji modul treninga „Umetnost i nauka koučinga“.Ovaj modul je bio usmeren na kreiranje sopstvetnih strategija uspeha, kreiranju plana za razvoj sopstvenog koučing biznisa i implementaciju koučinga unutar kompanija.

Trener na četvrtom modulu treninga „Umetnost i nauka koučinga“ bio je Peđa Jovanović. Peđine oblasti ekspertize su organizacioni i lični razvoj, kao i poslovni koučing. Tokom svog dugogodišnjeg iskustva imao je priliku da vodi velike projekte razvoja korporativne kulture, kao i veliki broj različitih trening i koučing programa. On je NLP Master Trainer (IN NLP), NLP Fellow Member Trainer (IANLP), Master Coach Trainer (ICI), Professional Certified Coach (PCC) – ICF (International Coach Federation) (since 2010), ICF Mentor Coach, PCM Certified Trainer, Persona Global Master Consultant.

Teme koje je na ovom modulu Peđa objasnio učesnicima su:

  • Metaprogrami – šta su i kako se mogu primeniti u koučingu
  • Efektivnost kouč pozicije
  • Efikasna komunikacija u koučingu
  • Prolaz pored 4 gremlina
  • Razgovor o uspehu

U nastavku možete pogledati slike sa našeg četvrtog modula

 

Ako želite da budete deo 13. generacije Erickson koučeva, i dalje možete da se prijavite na našem sajtu. Ovo su termini sva 4 modula narednog treninga „Umetnost i nauka koučinga“:

  • I modul – 06.-09.04.2017.
  • II modul – 11.-14.05.2017.
  • III modul – 8.-11.06.2017.
  • IV modul – 31.08.-03.09.2017.

Umetnost i nauka koučinga je program Eriksonovog internacionalnog koledža i prvi ICF (International Coach Federation) akreditovani koučing program u Srbiji. Ovaj program je dizajniran tako da vam omogući dostizanje majstorstva u koučingu. Idealan je za lidere, HR menadžere i profesionalce koji žele da imaju koristi od koučing tehnika razvijenih i dokazanih u praksi.

Da biste saznali više o koučingu i postali life coach ili business coach posetite stranicu o treningu Umetnost i nauka koučinga ili nas kontaktirajte pozivom na 011/4123-410 ili 060/029-0091, ili putem email-a office@erickson.rs.

Posetite Erickson blog i saznajte više o koučingu i primeni ove metodologije.

#CC2017 – Koučing Konferencija 2017 „Hands On“

Atria Group i Erickson Coaching International organizuju treću regionalnu koučing konferenciju pod nazivom „Hands On“. Konferencija je zakazana za 21. mart 2017. godine, a održaće se u Falkensteiner hotelu u Beogradu.

Beograd će i ove godine biti domaćin koučevima iz celog sveta, a posetioci će imati priliku da saznaju zbog čega se koučing uspešno primenjuje u svetu biznisa više od dve decenije kao praktičan, snažan alat za organizacioni i lični razvoj.